comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

'Gökhan Gönül benim idolüm'

07 Şubat 2014, Cuma 00:58

Eskişehirsporlu Tarık Çamdal, ara transfer döneminde adından en çok söz edilen futbolcusuydu.

Galatasaray ve Beşiktaş ile adı anılan genç oyuncu, bu süreçte yaşadıklarını anlattı.

Uzun yıllar Eskişehir'de forma giymek istediğini belirten Tarık, "Eskişehirspor benim yuvam. Ben Almanya'dan geldim ve burada 3. sezonumu geçiyorum. Burası benim ikinci memleketim oldu. Burada kendimi çok değerli hissediyorum ve burada kaldığım  için çok mutluyum. Burada futbola tam konsantre oluyorum. Eskişehirspor'a imza attım ve uzun yıllar bu kulüpte forma giymek istiyorum" dedi.
 
"ESKİŞEHİRSPOR'UN RIZASI OLMADAN ADIM ATMAM"
Transfer döneminin kendisi adına çok yıpratıcı olduğunu söyleyen genç oyuncu, "Transfer dönemi benim için çok sıkıntılı geçti. Mümkün mertebe televizyon izlememeye çalıştım. Kadro dışı kaldığım için bana verilen programı uyguluyordum. Ağladığım günler de oldu. Transfer dönemi futbolcuyu biraz yıpratıyor ama bu da benim için tecrübe oldu. Bu süreçte sessiz kaldım ve hiçbir yere röportaj vermedim. Tabiki gelen teklifler vardı ama ben Eskişehirspor'un rızası olmadan hiçbir adım atmayacağımı söyledim. Ben Almanya'da büyümüş olabilirim ama kendimi Eskişehirspor çocuğu olarak görüyorum. Türkiye'yi ben Eskişehirspor sayesinde tanıdım. O dönemde bazı şeyleri çok negatif gelişti ama sonu çok hayırlı oldu" ifadelerini kullandı.
Taraftarlardan destek isteyen Tarık, "Bize bugüne kadar nasıl destek verdilerse bundan sonra da umarım bu destek devam eder. Biz Anadolu takımıyız ve bizim sahamızda oynayan tüm rakipler zorlanıyor. Eskişehir, onlar için zor bir deplasman. Taraftarımızın bizim üzerimizde etkisi çok büyük. Hırsı ve ateşli bir taraftarımız var. Bugüne kadar Eskişehirspor forması ile naısl mücadele ettiysem bundan sonra da devam ettirmeliyim" dedi.
 
"A MİLLİ TAKIM ÇOCUKLUK HAYALİMDİ"
A Milli Takım'da ilk milli maçına çıkan genç oyuncu, "Milli Takım'da oynaman çok güzel bir duygu. Çünkü bu benim çocukluk hayalimdi. Allaha şükür Fatih hoca beni o kadaroya uygun gördü ve bir hayalim gerçekleşti" şeklinde konuştu.
 
Galatasaray maçı için iddialı konuşan Tarık Çamdal, "Ligin ikinci yarısına iyi başlayamadık. Galatasaray maçı için çok güzel bir maçın bizi beklediğini söyleyebilirim. Hem Galatasaray hem de biz kaliteli bir takımız. Bizim korkumuz yok. İstediğimiz futbolu ortaya koyabilirsek puanlar alabiliriz" dedi.
 
"GÖKHAN GÖNÜL'Ü ÖRNEK ALIYORUM"
En büyük hayalinin Eskişehirspor ile Avrupa'da mücadele etmek olduğunu söyleyen yıldız oyuncu, "Burada uzun bir kontrata imza attım çünkü burada mutluyum. Takım olarak daha yükseklere çıkmak istiyorum. Kendi performansım olarak sürekli forma giyiyorum ve inşallah bu devam eder. Birgün nasip olursa burada kaptan olmak istiyorum. Milli formayı giydiğim için bu hayalimi gerçekleştirdim ve en büyük hayalim Eskişehirspor ile Avrupa kupalarında mücadele etmek. Örnek aldığım kişi ise Gökhan Gönül" diyerek sözlerini sonlandırdı.

Kaynak: NTV Spor

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!