comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Emenike dönmeye hazırlanıyor

06 Şubat 2014, Perşembe 14:51

Emmanuel Emenike sahalara dönüş hazırlığında... Koşulara başlayan Nijeryalı golcünün, gelecek hafta Kasımpaşa karşısında forma giymesi bekleniyor.

Fenerbahçe'nin Torku Konyaspor ile oynadığı maçta sakatlanan ve sahalardan en az 3 hafta uzak kalacağı belirtilen Emmannuel Emenike hızla iyileşiyor.

Nijeryalı golcü, salonda gerçekleştirilen kuvvet çalışmasına takımla birlikte katılırken, yeşil sahadaki antrenmanlara da düz koşu yaparak başladı.
 
Tedavi süreciyle ilgili konuşan yıldız futbolcu, "Koşulara başladım. Kendimi oldukça iyi hissediyorum. Yavaş yavaş takıma katılacağım. Bunun için çok heyecanlıyım" dedi.
 
Sarı-lacivertli ekibin pazar günü karşılaşacağı Sivasspor maçına da değinen Emenike, mücadelede forma giyemeyeceği için üzgün olduğunu ancak takım arkadaşlarına inandığını söyledi.
 
Golcü oyuncu, "Zor bir maç olacak ancak, arkadaşlarım oraya gidip ellerinden geleni yapacak. Sivastan mutlu ayrılacağız" ifadelerini kullandı.
 
Öte yandan Emenike'nin sakatlık raporlarını titizlikle takip eden Fenerbahçe Teknik Diretkörü Ersun Yanal, oyuncusunun iyileşme sürecinden bir hayli mutlu oldu. Emanuel Emenike'nin gelecek hafta Kasımpaşa karşısında formasına kavuşması bekleniyor.
 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!