comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Caner Erkin'de flaş gelişme!

06 Şubat 2014, Perşembe 09:36

İtalya, İngiltere ve İspanya'dan çok ciddi teklifler alan milli futbolcu ve menajeriyle kulüp binasında görüşen F.Bahçe Başkanı “Sabırlı olup bekle. Sezon sonu hakkın neyse vereceğiz” dedi ve oyuncusunun kafasını rahatlattı.

Fenerbahçe'de bu sezon oldukça iyi bir performans ortaya koyarak vazgeçilmezler arasına giren Caner Erkin'in ne zaman sözleşme uzatacağı merak konusu olmuştu.

Milli futbolcuya, Avrupa'dan bir çok teklif gelmesi nedeniyle ‘Acaba Caner gider mi' sorusu da gündeme geldi. Buna karşın sarı lacivertliler başarılı futbolcuyla sözleşme uzatma konusunda aceleci davranmıyor. Caner'e, İtalya, İngiltere ve İspanya'dan çok ciddi teklifler olmasına karşın neden Fenerbahçe Kulübü bu konuda acele etmiyor? Bu sorunun yanıtı Başkan Aziz Yıldırım'ın milli futbolcu ve menajeri Batur Altıparmak ile yaptığı görüşmede gizli.

ENDİŞELENMEYİN, BEKLEYİN

Bu görüşmede Başkan Yıldırım'ın Caner'den beklentilerini ve memnuniyetini dile getirdiği öğrenilirken sezon sonu için ise güvence verdiği öğrenildi. Yıldırım, “Sabırlı olup bekle. Sezon sonu hakkın neyse vereceğiz” diyerek Caner'e güvence verdi ve futbolcusunun rahatlamasını sağladı.

Kulüp binasında gerçekleşen bu görüşmede Caner'in de Başkan Aziz Yıldırım'ın bu güvencesi üzerine gelen teklifleri değerlendirmeye almayıp beklemeye geçtiği belirtildi. Avrupa'nın büyük kulüplerinin ilgisinin üzerinde olması nedeniyle kafası karışık olan Caner Erkin, Başkan Yıldırım'ın bu tavrı ile kendini tamamen futboluna konsantre etti. Yıldız futbolcu ligde şampiyonluk kazanıldığı anda sarı lacivertliler ile masaya oturacak.

Eğer anlaşma sağlanırsa 25 yaşındaki futbolcu önümüzdeki 5 yıl sarı lacivertli formayı terletmeye devam edecek.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!