comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Yanal oyuncuları uyardı

06 Şubat 2014, Perşembe 09:36

Fenerbahçe'nin Eskişehirspor deplasmanından mağlup ayrılması ve şampiyonluk yolunda yara almasının ardından Ersun Yanal futbolcuları ile bir konuşma gerçekleştirdi.

F.Bahçe'nin vasat futbolla Eskişehir deplasmanında aldığı mağlubiyet, şampiyonluk yarışındaki rakiplerini sevindirirken G.Saray ile aradaki puan farkının 7'ye düşmesiyle panik havası oluşturmuştu.

Hatta bu havayı dağıtmak adına duruma el atan başkan Aziz Yıldırım dapazar günü saat 16.00'da oynanacak Sivas deplasmanına gitme kararı almıştı.

Daha ikinci yarının 3.maçı olmasına rağmen neden bu maçın bu kadar çok önemsendiğini teknik direktör Ersun Yanal takımla yaptığı özel toplantıda anlattı.

Öğrencilerinin dış güçlerin yarattığı kaos ortamında etkilenmemesi için bire bir ve toplu konuşmalar yapan başarılı çalıştırıcı, 4 Eylül Stadı'ndan galibiyetle ayrılmaları halinde rüzgârı yeniden arkalarına alacaklarına emin.

G.Saray'ın kupa ve lig maçlarının ardından Chelsea ile oynayacakları Devler Ligi karşılaşmalarında yıpranacağını düşünen başarılı çalıştırıcı, önlerindeki 2 karşılaşmayı kayıpsız geçmeleri halinde büyük bir avantaj elde edeceklerini düşünüyor. İşte Yanal'dan öğrencilerine nasihatler:

"BASKI ALTINAALALIM"

"Bizi psikolojik olarak yıkmak istiyorlar. Eskişehir'de sadece 3 puan kaybettik, şampiyonluğu değil. Ama maçımız o kadar çok konuşuluyor ki, denmedik şey kalmadı. Hâlâ puan avantajının bizde olduğunu sakın ama sakın unutmayın. Biz isteyelim, şampiyonluk gelir. Şimdi de Sivas maçı üzerinde o kadar çok duruyorlar ki, sanki puan kaybedildiğinde lig yarışı bitecek."

"Bu psikolojik baskıyı alacağımız galibiyetle kırmalıyız. Sivas'la sadece lig maçına çıkacağız. Eğer kazanırsak bize yapılan baskıyı bu sefer kendileri hissedecek."

"Şampiyonluk yarışındaki rakiplerimizin ne yaptığından ziyade bizim ne yaptığımız önemli. Biz kazanmayı alışkanlık halinegetirelim. Onların yaptıklarıyla hiç ilgilenmeyelim.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!