comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Aziz Yıldırım bereketi! Yer kalmadı..

06 Şubat 2014, Perşembe 08:36

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın 3 sezon sonra Sivas'a deplasmana gitmesi sebebiyle otobüs ve uçaklarda yer kalmadı, oteller de tam kapasite doldu.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım,3 sezon sonra takımı ile birlikte deplasman yollarına düşüyor.

En son sarı-lacivertli takımın şampiyonluk yaşadığı 2010-11 sezonunun 34.haftasında Sivas'ta oynanan maçı izleyen Yıldırım, o tarihten sonra bir daha deplasmana gitmemişti. Sivas'ta adeta 'Başkan bereketi' yaşanıyor. Pazar günü saat 16.00'da oynanacak maç öncesinde şehre giden uçaklarda yer kalmadı.

Sivas'taki oteller de dolarken Sivasspor Kulübü'nün bilet fiyatlarını 15 TL olarak açıklaması da maça ilgiyi artırdı.Çevre illerden gelecek taraftarlarla 15 bin kişilik 4 Eylül Stadı'nda maç günü tribünlerin yarıyarıya Fenerbahçe taraftarı olması bekleniyor.

VALİLİK: KARAR MERCİ DEĞİLİZ

Recep Özcan'ın Sivas Valiliği'ne bir yazı gönderip, Aziz Yıldırım'ın maça alınmamasını talep etmesi aynı uygulamanın Kadıköy'deki Konya maçında yapıldığını hatırlatmasına İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu,"Bu federasyonla ilgili. Valiliğimiz bu konuda yetkili değildir. Bizim verdiğimiz bir karar yok" dedi. F.Bahçe Kulübü de açıklamasında "Başkanımız,kendisiyle ilgili herhangi bir kısıtlama olmamasına karşın, yaşanan sürece tepki gösteren taraftarlarımızın hassasiyetlerine dikkat göstererek tribünde izlememeyi tercih etmiştir" ifadesini kullandı.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!