comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Fenerbahçe'den sosyal medya açıklaması

04 Şubat 2014, Salı 14:56

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe, futbolcularının sosyal medya üzerindeki hesaplarını taraftarları ile paylaştı.

Sosyal medyanın günümüzde iletişim anlamında önemli bir yere sahip olmasının ardından spor kulüpleri de bu mecrayı en etkili kullanmanın yolunu arıyorlar.
 
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe, taraftarları ile daha etkin iletimişime geçmek adına sosyal medya üzerine bir girişimde bulundu.
 
Sarı-lacivertli ekip, kendi facebook ve twitter hesabı üzerinden futbolcuların sosyal medyada yer alan hesaplarının bulunduğu bir paylaşımda bulundu.
 
Egemen Korkmaz, Bruno Alves, Emre Belözoğlu gibi isimlerin herhangi bir sosyal medya paylaşım platformunda hesaplarının olmaması dikkat çekerken, bu alanda en aktif isim olarak ise Volkan Demirel dikkat çeki.
 
Deneyimli eldivenin kendi kişisel web sitesi, twitter adresi ve instagram hesabı bulunuyor. Ayrıca sarı-lacivertli ekipte forma giyen Türk oyuncuların yabancı futbolculara nazaran sosyal medyada daha aktif oldukları gözden kaçmadı.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!