comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Transfere Ersun Yanal mani oldu!

04 Şubat 2014, Salı 08:36

Fenerbahçe'de, Eskişehir-spor maçı sonrası gündeme gelen forvet transferi gerçekleşmedi.

Emmanuel Emenike ve Pierre Webo'nun üst üste sakatlanmasının ardından yönetim bir takım girişimlerde bulunurken, gündeme alınan isimler konusunda pek de ısrarcı davranmadı.

Bunda en büyük etkenin ise Teknik Direktör Ersun Yanal olduğu ortaya çıktı. Eskişehirspor maçı sonrası yöneticilerle durum değerlendirmesi yapan tecrübeli çalıştırıcı, “Paniğe gerek yok. Bana Sow ve Kuyt yeter. Emenike ve Webo dönene kadar krizi bu iki oyuncuyla aşabiliriz” ifadelerini kullandı.

Bu sezonki şampiyonluğun çok önemli olduğunu düşünen yönetim ise hocasının bu garantisine rağmen riske girmek istemedi ve birkaç isim için nabız yokladı. Başta Gaziantepsporlu Cenk Tosun olmak üzere Chelseali Demba Ba ve Newcastle United forması giyen Papiss Cisse üzerinde duruldu. Ancak bir sonuç alınamayınca arayışlara nokta koyuldu.

Yönetimin bu tavrında Yanal'ın rolünün büyük olduğu, tecrübeli çalıştırıcı forvet transferi konusunda ısrarcı davransaydı mutlaka yeni bir ismin kadroya katılacağı bildirildi. Ersun Yanal'ın yeni alınacak bir ismin sakatların iyileşmesinden sonra takım için sorun olabileceğini düşündüğü, bu yüzden transfere sıcak bakmadığı kaydedildi.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!