comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

F.Bahçe'nin sancısı!

03 Şubat 2014, Pazartesi 10:35

Emenike ve Webo'nun sakatlıkları üzerine önce Cenk Tosun için şansını deneyen Kanarya, genç forvetten "Beşiktaş'a söz verdim" yanıtını aldı. Gündeme gelen diğer isimler Demba Ba ve Papiss Cisse ise cep yakıyor.

F.Bahçe yönetimi Emenike ve Webo'nun sakatlıkları üzerine transfer için düğmeye bastı.

Yönetim, dün teknik direktör Ersun Yanal ile yaptığı toplantı sonrası önce Cenk Tosun'u renklerine bağlamak için girişimlere başladı. Gaziantepspor Başkanı İbrahim Kızıl, F.Bahçe'nin Cenk hamlesini doğrularken, 23 yaşındaki forvetin, "Beşiktaş'a söz verdim" yanıtı ise sarı-lacivertli cephede soğuk duş etkisi yarattı. Bunun üzerine F.Bahçe yönetimi, akşam saatlerinde Cenk ile ilgili çıkan transfer haberlerini yalanladı ve Yanal ile yapılan toplantıda gündeme gelen diğer isimler için nabız yokladı.

Demba Ba için Chelsea'nin, Papiss Cisse için Newcastle United'ın kapısı çalınırken ilk alınan yanıtlar yine hayal kırıklığı yarattı. Oyuncuları kiralamaya yanaşmayan İngiliz kulüpleri çok yüksek rakamlardan pazarlık kapısını açtı.

YANAL'IN B PLANI HAZIR

Demba Ba için 10 milyon, Cisse için 12 milyon euro bonservis ücreti talep edildi.

Cep yakan fiyatlar üzerine Yanal ile tekrar durum değerlendirmesi yapan yönetim, "Transfer olmazsa diziliş üzerinde yapacağım rötuşlarla Webo ve Emenike'nin eksikliğini hissetmeyeceğiz" yanıtını aldı ancak bugün sona erecek ara transferin son anına kadar girişimlerini sürdürmeyi kararlaştırdı.

İki santrforunun yokluğunda 2-6-2 veya 4-2-3-1'i düşünen Yanal, ilk planında stoperde Egemen ve Alves'i, onların önünde Gökhan-Topal-Caner'i, ortada Meireles-Emre ve Cristian'ı, ileride ise Sow-Kuyt ikilisini düşünüyor. 4-2-3-1 sisteminde ise; Gökhan-Alves-Egemen-Hasan Ali'yi savunmada oynatacak olan Yanal, Topal ve Emre'yi çift ön liberoda, Kuyt- Cristian-Caner'i ortada, forvette ise Sow'u düşünüyor.

'CENK'İ KARTAL KAZANDI

Fenerbahçe'nin ilk hedefi olan Cenk Tosun için Gaziantepspor Yöneticisi Mehmet Kızıl, gece geç saatlerde it-i rafta bulundu: "Cenk sezon sonu Beşiktaş forması giyecek. Beşiktaş ile anlaştık."


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!