comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

F.Bahçe'de kritik hafta başlıyor!

19 Ocak 2014, Pazar 10:35

16 yıllık başkanlığı yargıtay tarafından onanan cezası sonrası biten Yıldırım'ın “Ailemle birlikte 15-20 gün buralarda olmayacağım” demesine rağmen son gelişmeler sonrası tatilini yarıda kesip, yurda dönmesi bekleniyor.

Cezası Yargıtay tarafından onanan Aziz Yıldırım'ın, 16 yıllık Fenerbahçe Başkanlığının sona ermesinin ardından gözler sarı lacivertlilere çevrildi...

Fenerbahçe yönetimi pazartesi toplanacak ve son gelişmelerin ardından yaşananları masaya yatıracak. Fransa'nın Cannes kentinde tatilde olan ve 2 yıl 2 ay daha hapis yatması kesinleşen Yıldırım'ın toplantıda olup olmayacağı merak konusu.

Aziz Yıldırım, 12 Ocak Pazar günü takımın kamp yaptığı Antalya'ya gelen Aziz Yıldırım, Alanyaspor karşılaşmasını tribünden izledikten sonra özel uçakla, Cannes'da bulunan eşi ve kızının yanına gitti. Yönetici arkadaşlarına da “15-20 gün buralarda olmayacağım” dedi.

HER AN YURDA DÖNEBİLİR

Tarihler 17 Ocak Cuma gününü gösterdiğinde ise gündem bir anda değişti. Yargıtay'ın beklenen kararı açıklandı. Aziz Yıldırım, hem şikeden hem de örgütten suçlu bulundu. Yurt dışında olduğu için de hakkında hemen söylentiler yayılmaya başladı. “Dönmeyecek. Fransa'da kalacak”…

Ancak işin aslı öyle değil. Uzun bir süre tatil yapmayı planlayan Yıldırım, bu ani gelişmeler üzerine planını değiştirecek. Yarın gerçekleştirilecek kritik yönetim kurulu toplantısının ardından sarı lacivertli yönetim çok sert bir açıklama yapacak. Aziz Yıldırım'ın bu toplantıda olup olmayacağı henüz kesinlik kazanmadı. Ancak toplantıda olmasa da Yıldırım ile telekonferans yapılacak. Konuşmalar kendisine anında aktarılacak. Hatta, toplantıda kendisi de fikrini belirtecek.

TARAFTAR PROTESTO HAZIRLIĞINDA

Aziz Yıldırım'ın yakın çevresi, Şubat başına kadar planlanan tatilin kısa kesilerek en geç çarşamba günü sona ereceğini belirtiyor. Yani, Yıldırım'ın yakınlarına göre, başkan ailesiyle birlikte çarşamba günü özel bir uçakla İstanbul'da olacak.

Fenerbahçe taraftarları ise Yıldırım'ın dönüşünde havaalanında görkemli bir karşılama yapmaya hazırlanıyor. Yıldırım, ülkeye döndüğü an yine gündem oluşturacak. Kendisinin de çok ses getirecek açıklamalar yapması bekleniyor. Sarı lacivertli taraftarlar da şimdiden dev bir yürüyüş organizasyonu için düğmeye bastı. Önümüzdeki günler, Fenerbahçe'de bir hayli hareketli geçecek...


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!