comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Yönetiminden tarihi karar!

19 Ocak 2014, Pazar 10:35

Sarı-lacivertli yöneticiler, şu an Fransa'da bulunan Aziz Yıldırım'ın, önümüzdeki hafta içinde Türkiye'ye dönmemesi halinde kritik bir hamlede bulunacak.

Fenerbahçe'de Yargıtay kararının açıklanmasından sonra gözler yönetim kurulunun izleyeceği yola çevrildi. Kulübe resmi tebligatın gelmesinden sonra başkanlığı düşecek olan Aziz Yıldırım'dan sonrasının planlarını yapmaya çalışan yöneticiler dün kendi aralarında son durumu masaya yatırdılar.

Pazartesi günü gerçekleşecek yönetim kurulu toplantısında radikal kararlar alması beklenen yöneticilerin dünkü minik zirvede Başkan Aziz Yıldırım'a olan desteklerini yineledikleri öğrenildi. Şu an Fransa'da tatilde bulunan Yıldırım'ın buhafta içinde Türkiye'ye dönmemesi halinde başkanın yanına gitme konusunda görüş birliğine varıldığı bildirildi.

Yönetim Kurulu'nu gerekirse tarihte ilk kez Türkiye sınırları dışında yapmayı planlayan sarı-lacivertliler'in süreçte dik duruşlarını devam ettireceği kaydedildi.

FEDAKARLIK İSTENECEK

Bu arada kulübün Yargıtay kararı sonrası yeni bir mali krizle karşılaşmaması için de proje geliştirmeye çalışan yöneticilerinilk planda Fenerbahçeli ünlü işadamlarının kapısını çalmaya hazırlandığı öğrenildi.

Mehmet Ali Aydınlar, Ferit Şahenk, Nihat Özdemir ve Ali Koç gibi sarı-lacivertli camianın ağır toplarını bir araya getirerek bu sıkıntılı dönem için işbirliğiçağrısı yapacak olan Fenerbahçe Yönetimi, herkesten taşın altına elini sokmasını vekulübe maddi-manevi fedakârlıkta bulunmasını isteyecek.

3 Temmuz sürecindeki gibi camiayı yenidenbir araya getirmeye ve ortak hareket etmeye çalışacak olan yönetim, taraftarlardan da destek isteyecek.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!