comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Volkan: "Duruşumuzu bozmayacağız"

18 Ocak 2014, Cumartesi 23:17

Volkan Demirel: "Bundan önce nasıl Fenerbahçelilik duruşunu gösterdiysek, bundan sonra da şartlar ne olursa olsun göstereceğiz."

Fenerbahçe Futbol Takımı'nın kaptanlarından Volkan Demirel, Yargıtay 5. Ceza Dairesi'nin şike davasında Kulüp Başkanı Aziz Yıldırım hakkında verdiği onama kararıyla ilgili, "Bundan önce nasıl Fenerbahçelilik duruşunu gösterdiysek, bundan sonra da şartlar ne olursa olsun göstereceğiz" dedi.

Devre arası hazırlıkları kapsamında oynanan ve 0-0 tamamlanan Neftçi Bakü maçının ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan deneyimli kaleci, Yargıtay'ın onama kararı hakkında şunları kaydetti:
"Takım ve camia olarak bu durumlara alışığız. Bundan önce nasıl Fenerbahçelilik duruşunu gösterdiysek, bundan sonra da şartlar ne olursa olsun göstereceğiz. Bunlar da gelip geçecektir. Yolumuza bakacağız ve daha önce yaptığımız gibi futbolcular olarak saha içinde kalacağız. Saha içinde, elimizden geldiğince de saha dışında takımımızın duruşunu göstereceğiz."
 
Her zaman olduğu gibi Yargıtay kararının ardından da takım kaptanları olarak futbolcularla toplantı yaptıklarını anlatan Volkan Demirel, "Aramızda konuşuyoruz. Bu sorunlar en çok futbolcuları ilgilendiriyor. Futbolcu arkadaşlarımızın motive olması ve olanları kendilerine anlatmak için toplantılarımız oluyor. Hepsi çok karakterli futbolcular ve Fenerbahçe'ye yakışır şekilde hareket etmesi gerektiğini biliyorlar. Umarız geçmişte olduğu gibi bundan sonra da böyle devam eder" ifadesini kullandı.
 
- "Devre arası hazırlıkları kapsamında yoğun bir tempoda iyi çalıştık"
Belek'te yapılan devre arası hazırlıklarını değerlendiren Volkan, yoğun ve zorlu bir kamp geçirdiklerini anlattı.
 
Volkan, kamp boyunca 3 hazırlık maçı oynadıklarını hatırlatarak, şöyle konuştu: "Devre arası hazırlıkları kapsamında yoğun bir tempoda iyi çalıştık. Çalışma anlamında zorlu geçen bir kamp oldu. İlk yarıdaki maçlara baktığımızda 90 dakikaya yaydığımız ve tempomuzdan dolayı son dakikada kazandığımız karşılaşmalar var. Bu tempoyu korumak ve daha iyi kondisyon kazanmak adına devre arası kampı yoğun bir süreç oldu. Devre arasında 3 hazırlık maçı oynadık. Bu maçlar hiçbir şekilde bizim seviyemizi gösterecek maçlar değil."
 
Basında yer alan hamile eşi için hastane katı kapattığı yönündeki haberlerle dalga geçtiğinin altını çizen milli kaleci, "Bu konuyla ilgili dalga geçmek istiyorum. Aslında hastaneyi değil, yolları, üst geçitleri de kapattım. Böyle saçma sapan haber olmaz. Kafadan yazılan bir haberdir. Ben de gülüp geçiyorum. Yazılanlara inanan insanlar da var. Onlara da ayrıca gülüyorum" dedi.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!