comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

F.Bahçe'den tatsız prova

18 Ocak 2014, Cumartesi 22:00

Hazırlık çalışmalarını Antalya'da sürdüren Fenerbahçe'nin Neftçi Bakü ile üçüncü hazırlık maçında 0-0 berabere kaldı.

Spor Toto Süper Lig'de ilk yarıyı lider tamamlayan Fenerbahçe, ikinci yarı öncesi yaptığı Antalya kampındaki 3'üncü hazırlık maçında Neftçi Bakü ile karşı karşıya geldi. Antalya Mardan Stadı'nda oynanan maç 0-0'lık eşitlikle sonuçlandı

Fenerbahçe teknik direktörü Ersun Yanal, karşılaşmaya ideale yakın bir ilk 11'le çıktı. Kalede Volkan, sağ bekte Gökhan, sol bekte Hasan Ali, ortada Bruno Alves ve Egemen, orta sahada Meireles, Selçuk, Cristian, ileride Webo, Sow, Kuyt üçlüsü ile maça çıktı. Fenerbahçe ilk yarıda çeşitli pozisyonlar bulup rakip kalede tehlike yaratsa da, kopuk kopuk bir görüntü sergiledi. Oyuncuların, günde çift ağır idman nedeniyle yorgunlukları göze çarptı. 

İkinci yarıda ise bambaşka bir 11'le devam edildi. Yobo, Kadlec, Holmen,
Mehmet Topuz gibi az forma şansı isimler denendi. Bu isimlere Mehmet Topal, 62'de Emenike de dahil oldu. İkinci yarıda da baskısını artıran Fenerbahçe, zaman zaman tehlike yarattı ve pozisyon buldu ancak bu pozisyonları değerlendiremedi.

Özellikle, 90 dakika forma giyen isimlerden Pierre Webo birçok pozisyondan faydalanamazken, Kamerunlu forvet ile birlikte Volkan, Egemen, Gökhan da tüm maç sahada kaldı.
 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!