comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Kadlec: 'İyi bir takımız'

11 Ocak 2014, Cumartesi 16:35

Fenerbahçe'nin sezon başında transfer ettiği Kadlec, iyi bir takım olduklarını ve şampiyonluğun en büyük favorisi olduklarını söyledi.

Fenerbahçeli futbolcu Michal Kadlec, Spor TotoSüper Lig'de ilk yarıda elde ettikleri puan farkı ve liderliğin kendileri için avantaj olduğunu, ancak zor geçecek ikinci yarı için hazırlıklıolmaları gerektiğini ifade etti. 

Sarı-lacivertli takımın kamp yaptığı Antalya'da FBTV'ye konuşanÇek futbolcu, kamp ortamının mükemmel olduğunu, sert ve yoğun tempoda çalıştıklarını kaydetti. 

Ligin ilk yarısının takım adına güzel geçtiğinianlatan Kadlec, "İlk yarıyı lider tamamladık. Baktığınızda ligin ikinci yarıları her zaman daha zor olur.Lideriz ve avantajımız var. Diğer rakipler, bizi yenmek isteyecek ve bizim daha zor olacak. Bunun için hazırlıklı olmalıyız ve hazırlanıyoruz"ifadelerini kullandı. 

İyi bir takım olduklarını ve agresif oynadıklarını herkese gösterdiklerini, bunun da takım adına bir avantaj olduğunukaydeden Kadlec, ilk yarıda özellikle birçok maçta son dakikaya kadar mücadele ederek galibiyeti eldeettiklerini hatırlattı. 

Fiziksel mücadelenin, takım kalitesinin ve bireysel oyuncu kalitesinin takımı biraz daha öne çıkaracağını vurgulayan Fenerbahçeli futbolcu, takım içindeki yardımlaşmanın önemine değinerek, "En önemlisi birlikte hareket edip maç içinde yardımlaşmak. Defansın kuvvetliolması maç içinde işe yarar çünkü öne geçtiğinizde savunmayı koruyorsunuz, bu size motivasyon veriyor ve defansınız iyiyse biraz daha öneçıkabiliyorsunuz" değerlendirmesini yaptı.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!