comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Mahmut Uslu'dan Galatasaray'a mesaj

11 Ocak 2014, Cumartesi 14:39

Fenerbahçe Kulübü yöneticilerinden Mahmut Uslu, basın mensuplarına önemli açıklamalar yaptı.

Fenerbahçe Kulübü Mahmut Uslu çokkonuşulacak açıklamalar yaptı ve İlhan Cavcav ile Galatasaray'a mesaj gönderdi. 

"AF DEĞİL ADİL YARGILAMA İSTİYORUZ"

Sarı-lacivertli takımın şampiyonluk için ikinciyarı öncesinde hazırlıklarına devam ettiğini belirten Mahmut Uslu, "Takımımız çok hırslı çalışıyor.Ilk yarı 11 puan fark düşünüyordum ben, takımımıza ve hocamıza güveniyoruz. Taraftarımızın, Fenerbahçe'nin ne kadar haklı olduğu ortaya çıktı. 12 Mayıs'ta bize yapılanları,yaşananları hepimiz biliyoruz. Biz suçsuz olduğumuzu biliyoruz, af değil adil yargılama istiyoruz ki son dönemde gündemde olan konu da bu" dedi.

"UEFA İLE DİYALOĞUMUZ OLMADI"

Camia olarak kenetlendiklerini belirten sarı-lacivertli yönetici, "Biz büyük bir aileyiz bir slogan değil gerçek. Biz bir spor kulübüyüz aynızamanda Türkiye'nin en büyük sivil toplum örgütüyüz. Başkanımızla, kongre üyelerimizle, taraftarımızla bir olduk, dimdik durduk. Yeniden yargılamaçıkarsa gereken tüm başvuruları her yere yapacağız. Şuana kadar ise UEFA ile hiçbir diyalogumuz olmadı"şeklinde konuştu.

"İLHAN AĞABEYİN KAFASINASAKSI DÜŞTÜ HERALDE"

Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav ve Galatasaray'a yabancıkuralında değişiklik istemelerinen dolayı mesaj gönderen Mahmut Uslu, "Kulüpler Birliğinin başkanı Aziz Yıldırım iken büyük işler yapıldı,yayın gelirleri bugünkü duruma yükseldi. Şimdi ne yapıyorlar?Sayın İlhan ağabeyin kafasına saksı düştü heralde. Son zamanda yaptığı açıklamalar ortada... Yabancı sınırlaması ile ilgili kararı Fenerbahçe vermedi, Federasyon verdi. Biz kurala uyuyoruz, en çok zararı da biz görüyoruz.Bu yaz-boz tahtası değil, sürekli bir şeyler değişsin" açıklamasını yaptı.

Sarı-lacivertli taraftarlara da mesaj gönder Uslu, "Sezonun2.yarısında taraftarımızdan beklediğimiz takımızı yalnız bırakmamaları, kötü tezahürat yapmamalarıdır" ifadelerini kullandı.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!