comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Baroni'den Alex Telles açıklaması!

11 Ocak 2014, Cumartesi 13:41

Fenerbahçeli futbolcuCristian Baroni, Galatasaray'ın transfer etmek istediği Alex Telles hakkında yine ilginç açıklamalar yaptı.

Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcusu Cristian Baroni, Antalya kampında basın mensuplarınaaçıklamalarda bulundu.

Türk olmak istediğini dile getiren Cristian Baroni, "Türkpasaportuna sahip olursam bu bana gurur verir" dedi.

GALATASARAY'A ŞAMPİYONLUK MESAJI

Şampiyonluk yarışı hakkında konuşan Cristian, "Fenerbahçe gibi milyonlarcataraftarı olan bir takımda oynamak tabii ki üzerinizde baskı oluşturur. Biz şuanda lideriz. Sahaya çıkıp her maç ayrı ayrı gücümüzü göstereceğiz.Şampiyonluğu elde edeceğimizi düşünüyorum. Diğer insanların ne düşündükleri önemli değil" dedi.

RONALDINHO VE ALEX TELLES YORUMU

Geride bıraktığımız hafta gündemi meşguleden vatandaşları Ronaldinho ve Alex Telles hakkında konuşanCristian, "Ronaldinho ile konuşmadık. Alex Telles'in de iyi bir oyuncu olduğunu biliyorum. Kendisini çoktakip edemedim. Ne tarz bir oyuncu olduğunu bilmiyorum" diye konuştu.

ALEX TELLES AÇIKLAMALARI KAFA KARIŞTIRDI

Cristian'ın 3 Ocak tarihli Sabah Gazetesi'ne verdiğiröportajda "Alex Telles, Brezilya'nın en iyi sol beki. Galatasaray'a gelirse çok şaşırırım. Onun Barcelona ya da Real Madrid'e gitmesi gerekir" şeklinde çıkan sözlerinin ardından basın mensuplarının karşısında "Kendisini çok takip edemedim" demesi şaşkınlık yarattı.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!