comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Sow'dan ilginç yorum: "Zor olacak.."

29 Aralık 2013, Pazar 21:54

Fenerbahçe'nin sahasında Kayserispor'u 5-1 mağlup ettiği mücadelenin ardından Fenerbahçe'nin ikinci golünü kaydeden Moussa Sow, açıklamalarda bulundu.

Öncelikle mücadeleyi ve attığı golü değerlendiren Moussa Sow, "Herşeyden önce ilk yarıdan bahsetmek istiyorunm. Maçın genelinde kollektif oynayan bir takım olduk ve pozisyon yaratmayı başardık ama ilk yarı son vuruşlarda etkili olamadık. Futbolda şansın olmadığını düşünüyorum ilk yarıda kaçırdım ama ikinci yarı golü atmayı başardım" ifadelerini kullandı.
 
Güzel bir maçı geride bıraktıklarını kaydeden Senegalli yıldız, "Aslında bu akşam herkeste yoğun bir şekilde gol atma isteği vardı. İlk golü atan Cristian'dan son golü atan Caner'e kadar. Çok güzel bir akşam geride kaldı ve çok güzel goller bulduk" dedi.
 
Son olarak ligin ikinci yarısı hakkındaki görüşlerini belirten Moussa Sow, "İkinci yarıya başlamak bizim için ilginç bir durum olacak. En zoru tatilden sonra geriye dönmek olacak. İkinci yarıya iyi hazırlanıp, aynı mantalite, aynı felsefeyle yola devam etmemiz gerekiyor" diyerek sözlerini noktaladı.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!