comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Uslu'dan şaşırtıcı açıklama! 'Gazımız kaçmadı'

29 Aralık 2013, Pazar 21:26

Fenerbahçe Basın Sözcüdü Mahmut Uslu, Kayserispor karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe'nin sahasında Kayserispor'u 5-1 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından Fenerbahçe Basın Sözcüsü ve Genel Sekreteri Mahmut Uslu, karşılaşma sonunda gazetecilere açıklamalarda bulundu.
 
Fenerbahçe'nin performansında bir düşüşün olmadığını kaydeden Uslu, "Fenerbahçe gördüğünüz gibi gazı flan kaçmamış bir halde. Fenerbahçe istim üstünde. İnşallah ikinci yarı daha da iyi olacağız. Son oyndığımız Karabük maçında bir tane golümüz verilmedi. Buz tutmuş bir sahada oynadık ama galibiyetlerinden dolayı biz Karabük'ü tebrik ettik" ifadelerini kullandı.

Uslu, "Transfer olacak mı?" şeklindeki soruya, "Ayın 11'inde yönetim kurulu toplantımız var. Orada değerlendiririz" yanıtını verdi.
 
Bir gazetecinin, "Ersun Yanal'ın sözleşmesini uzatacak mısınız?" şeklindeki sorusu üzerine ise Uslu, "Böyle bir problemimiz yok. Ersun hocanın da böyle bir problemi olduğunu zannetmiyorum" şeklinde konuştu.
 
Mahmut Uslu'nun, bu sözleriyle geçtiğimiz hafta Karabükspor maçından sonra Milliyet Gazetesi'ne röportaj veren Şansal Büyüka'yı hedef aldığı öğrenildi. 
 
Lig TV'de yayınlanan Maraton programının sunucusu Şansal Büyüka, geçen hafta Karabükspor'a 2-1 yenilen Fenerbahçe hakkında, "Fenerbahçe'nin gazı kaçtı. Ve Ersun Yanal felsefesinin tam tersini yapıyor Fenerbahçe. Bunun iş kazasıyla falan uzaktan yakından ilgisi yok" sözlerini sarfetmişti.
 
RESMİ SİTE YER VERMEDİ
 
Genel Sekreter ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu'nun sözleri Fenerbahçe resmi sitesinde sansüre uğradı. Uslu'nun "Gazımız kaçmadı" şeklindeki Şansal Büyüka'yı hedef alan açıklamasının resmi sitedeki konuşma metninde yer almaması dikkat çekti.
 
Öte yandan Mahmut Uslu, daha sonra yeni yıl mesajı vererek, "Buradan taraftarlarımızın ve diğer bütün kulüplerin yeni yıllarını kutluyorum. İnşallah yeni yıl Türk futboluna güzellikler getirir" dedi ve sözlerini noktaladı.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!