comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Hasan Ali'ye özel motivasyon

29 Aralık 2013, Pazar 11:42

Kadlec'in devre arası ayrılmasının gündemde olmasıyla sol bekte Caner Erkin'in tek alternatifi kalan Hasan Ali Kaldırım'ı hocası Yanal motive ediyor.

Fenerbahçe'nin Kayserispor'dan kadrosuna kattığı Hasan Ali Kaldırım, geçen sezon öne çıkmasına karşın bu sezon beklediği forma şansını bulamadı.Kocaman'ın takımdan ayrılması ve Ersun Yanal'ın gelmesiyle Hasan Ali  kayıplara karışırken 1 SüperKupa (90 dakika), 3 lig (90-90-8 dakika ) ve 1 Ziraat Kupası maçında yer aldı.

YANAL DURUMA EL KOYDU
Fenerbahçe'de devre arasında Kadlec'inayrılmasının gündemde olmasıyla sol bekte Caner Erkin'in tek alternatifi kalan oyuncuyu sezonun ikinciyarısına motive etmek isteyen teknik direktör Ersun Yanal ise duruma el koydu. Yanal'ın, öğrencisine"Çalışmaya devam et. Bu ülkeye lazımsın. Bölgendeki alternatifler çoğaldı. Tarık Çamdal, İshak Doğan gibi iyi oyuncular gündemde, İsmailKöybaşı döndü. Caner form tuttu. Senin de biraz daha çalışman lazım" dediği öğrenildi.

Hasan Ali Kaldırım'ın ise söz konusudurum karşısında hiçbir şekilde küskünlük yaşamadığı kaydedildi. Antrenmanlarda çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren oyuncunun hocasının gözüne girerekformasına kavuşmayı beklediği ifade edildi.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!