comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

F.Bahçe'nin itirazı sonuçsuz kaldı!

20 Aralık 2013, Cuma 01:35

Fenerbahçe'nin 21 Şubat 2013'te Avrupa Ligi müsabakasında paraşütle sahaya atılan havai fişeklerden dolayı aldığı ceza sonrası yaptığı itiraz, CAS tarafından redddedildi.

Fenerbahçe'nin paraşütle sahaya atılan havai fişeklerden dolayı aldığı cezasonrası yaptığı itiraz CAS tarafından redddedildi.

 UEFA'nın, Fenerbahçe'ye 21 Şubat 2013'te AvrupaLigi müsabakasında paraşütle sahaya atılan havai fişeklerden dolayı verdiği 1 yıl Avrupa kupalarından men cezasını iki yıl için ertelemesisonrasında, Fenerbahçe'nin ertelemeye ilişkin iptal başvurusu bugün CAS tarafından kabul edilmedi. 

Fenerbahçe en erken 2015-2016 sezonu itibarıyla Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi'nde oynama hakkı kazanabilecek. Ama iki yıl sürecek olan deneme sürecinde benzer bir hadiseyaşanırsa tekrar 1 yıl men cezası alması gündeme gelecek. Bu nedenle, Fenerbahçe erteleme ceza yüzünden bir yıl daha Avrupa müsabakalarının dışındatutulma riskiyle karşı karşıya. 

Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadyumu'nda, 21 Şubat 2013'de BATE Borisov ile oynanan Avrupa kupası maçı sırasında sahaya paraşütle inen meşaleler sonrasında UEFA, Fenerbahçe'ye 1 yıl Avrupa kupalarından mencezası vermiş, daha sonra bunu iki yıl için ertelemişti. 

Fenerbahçe taraftarı2015-2016 dönemi ve sonrasında benzer olaylar çıkarırsa, sarı-lacivertli ekip ek bir cezayla karşılaşacak.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!