comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Emre ile G.Saraylı kavgası!

19 Aralık 2013, Perşembe 14:27

Fanatik Galatasaraylı Mehmet Aslan ile Fenerbahçeli futbolcu Emre Belözoğlu'nun, spor salonunda kavga ettiği iddia edildi.

İş ve sanat dünyasından ünlü isimlerin spor yaptığı Bebeköy MAC'de karşılaşan ikili arasındaki tartışma, ağız dalaşıyla başladı.
 
Fenerbahçeli futbolcu Emre Belözoğlu'nun, “Twitter'dan bana atıp tutuyorsun, şimdi de konuşsana. O yazdıklarını sileceksin!” diye bağırdığı ve Aslan'ı tartaklayarak dışarı çıkardığı iddia edildi.
 
İddialar üzerine Mehmet Aslan, Twitter hesabından açıklamalar yaptı. İşte Aslan'ın açıklamaları:
 
“Emre Belözoğlu'nun bırakın tartaklamayı bana elini kaldırma ihtimali güneşin buz tutma ihtimaline eşittir.”
 
“11.12.2013 çarşamba günü yaşanan olay aynen kelimesi kelimesine anlatacağım şekilde yaşanmıştır aksini ispat edemeyen şerefsizdir.”
“Emre spor salonun girişinde bulunan turnikelerin arkasına gelip içeri girmeden “o tweeti siliceksin” diye bağırmıştır.”
 
“O esnada ben spor yaparken bunu duyan spor hocası beni uyarıp Emre sana bir şey söylüyor diyerek beni uyardı bunun üzerine hızla yanına gittim”
“Ne diyosun sen diye sorduğumda bana tekrar “o tweeti siliceksin” dedi. Bunun üzerine “5 ay önce attım aklın başına yeni mi geldi?” dedim.
 
O da “evet yeni gördüm” dedi. Bunun üzerine “o zaman tweet olduğu yerde duruyor silebiliyorsan gel kendin sil” diyerek üzerine yürüdüm.
 
Kendisi zaten turnikenin arkasındaydı iki adım geri atarak “Burası yeri değil dışarda görüşüceğiz” dedi ben de “Hadi görüşelim bekle geliyorum”
“dedim. O esnada onun bir arkadaşi ve spor hocaları araya girdiler. Onun arkadaşiyla Emre disarı cıktı bende spor salonuna geri döndüm.”
 
“Sakinleştirmeler sonunda spor yapmaya devam ettim. Aradan on dakika sonra başka kısa boylu tıknaz bir çocuk geldi. Sonradan öğrendiğime göre”
“Emre'nin akrabasıymıs “dışarı gel” dedi o üzerine bu kim diye sorunca öğrendim kim olduğunu. Spor hocalarının arasında en az 5 metre uzaktan”
“Kendi kendine konuşurken hocalar koluna girerek onu ordan götürdüler.Bir daha da görmedim.Aynı spor salonuna geliyormuş tekrar karşılaşırız.”

 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!