comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

FLAŞ! F.Bahçe maçı öncesi ayrıldı

19 Aralık 2013, Perşembe 10:57

Karabükspor'lu LuaLua takımdan ayrıldı.

Karabükspor'un yıldız oyuncusu Lomana LuaLua, yönetim kurulu üyesi Ahmet Gölbek'in "LuaLua takimdan ayrılmak istiyor açıklamasına cevap verdi. 
 
2013-2014 sezonun sonuna kadar Kardemir Karabükspor ile sözleşmesi olan LuaLua, Fenerbahçe maçı öncesinde Gölbek'in açıklamalarını yalanladı ve takımdan ayrılmak istemediğini, yönetimin kendisini göndermek istediğini belirtti.
 
İşte Lomana LuaLua'nın o açıklaması...
 
"1.5 yıla yakın zamandır formasını şerefle taşıdığım Kardemir Karabukspor'dan ayrılmak istediğim doğru değildir. Geçen sene Türkiye'deki büyük takımlardan biri başta olmak üzere ,bu yaz da aldığım bir çok teklife rağmen hayatımda her zaman çok ayrı yeri olacak Karabükspor'da ve Karabük'te çok mutlu olduğum için Karabükspor'da kaldım.
 
Son 3 haftada yaşadığım şanssız sakatlık süresince, takımıma ve takım arkadaşlarıma yardım edebilmek için bir an önce iyileşmeye çalıştığım süreçte, sebebini hala anlayamadığım bir şekilde gönderilmek istendiğimi anladığım süreci yaşadım. Bununla ilgili detayları, çok önemli Fenerbahçe maçı öncesi takımıma zarar vermemek adına paylaşmamayı uygun görüyorum.
 
Sorumlu kişilerin doğru olmayan beyanlarla, takımdan ayrılmayı benim istediğim yönündeki açıklamaları sonrası bu açıklamaları yapmak zorunda kaldım.
 
Lütfen şu bilinsin ki; Kalbimdeki Mavi Ateş; tüm ömrüm boyunca yanıyor olacak . Büyük Karabükspor taraftarlarının bana olan sevgisini ve ilgisini ömür boyu unutmayacağım. Öncelikle onlara, sonrasında onlardan ayrılmak zorunda olacağım için çok üzüldüğüm tüm takım arkadaşlarım ve de kulüpteki çalışanlara herşey için çok teşekkür ediyorum.
 
Öncelikle Pazar günü oynanacak Fenerbahçe maçında, sonrasında ise tüm sezon boyunca Karabükspor'umuza başarılar diliyorum, kalbim her zaman onların yanında olacak.
 
LOMANA TRESOR LUALUA"

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!