comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Cristian ve Webo, 'Samba'yı tanıttı!

19 Aralık 2013, Perşembe 10:36

Fenerbahçe'nin yıldız yabancıları Cristian ve Webo, sponsor firmaları adidas'ın yeni krampon tanıtım etkinliğinde taraftarlarla buluştu.

Fenerbahçe'nin yıldız oyuncuları Cristian Baroni ve Pierre Webo, adidas İstinyepark Mağazası'nda adidas'ın yeni SambaKoleksiyonu'nun tanıtımı için futbolseverlerle bir araya geldi.

Etkinlikte hayranlarının yoğun ilgisi ile karşılanan futbolcular, onlar içinimza dağıttı ve formalarını imzaladı. Etkinlikte, adidas'ın 2014 FIFA World Cup Brazil kampanyası içinhazırladığı yeni, Brezilya temalı Samba Koleksiyonu datanıtıldı.

Cristian Baroni'nin bu renkli koleksiyondan tercihi adidas predator olurken, Pierre Webo'nun tercihi ise adidas adizero f50oldu. Cristian Baroni ve Pierre Webo ile düzenlenen imzagününe katılanlar, adidas Samba Koleksiyonu'nu yakından inceleme fırsatına da sahip oldular.

Baroni yeni kramponuyla topu iyi hissettigini ve kritik goller atarken zorlanmadığını söyledi. Baroni ayrıca adidas Samba Koleksiyonu renkleri sayesindekendini evinde hissettigini belirtti.
 


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!