comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Yanal'ın şampiyonluk gözyaşları!

19 Aralık 2013, Perşembe 10:36

Kızının hazırladığı sürpriz doğum günü partisinde kariyerini slayt gösterisi halinde izleyen Ersun Yanal, finalde Fenerbahçe görüntüleri gelince ağladı “Asıl doğum günü sezon sonu yaşayacağımız şampiyonluk olacak” dedi.

Sezon başında teknik direktörlük koltuğunu devraldığı Fenerbahçe ile ligin ilk 15haftasında zirveye ambargo koyan Ersun Yanal, önceki gün 52'nci doğum gününü kutladı.

Tecrübeliteknik adama akşam idmanı öncesi Sarı-Lacivertli futbolcular doğum günü pastası sürprizi yaptı. Hayli neşeli olan deneyimli çalıştırıcıya asılsürprizi ailesi yapacaktı. Evine düşkünlüğüyle bilinen bir ailesi babası olan Yanal, kızı ve eşinin organize ettiği gece için nezih bir mekana davetedildi. Burada Yanal'a kızının hazırlattığı sürpriz bir slayt gösterisi izletildi.

DENİZLİSPOR'DA BAŞLAYAN YOLCULUK

Slaytta, başarılı çalıştırıcının, Denizlispor'danbaşlayan; Trabzonspor, A MilliTakım ve son olarak da Fenerbahçe'ye kadar uzanan kariyer serüveninden fotoğraflar yer aldı. Sarı-Lacivertli takımın hocası, oldukça duygulandığıslayt gösterisinin sonundaki “Şampiyon Fenerbahçe” marşıyla gözyaşlarını daha fazla tutamadı. Yaptıkları jest için ailesine teşekkür eden Yanal,kendisi için asıl doğum gününün, Fenerbahçe'nin sezon sonunda ligde şampiyonluğunu ilan etmesi olacağını söyledi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal,dün çok fazla görülmeyen bir uygulamaya imza attı. Deneyimli teknik adam altyapıdan 10 genci takımın antrenmanına dahil etti. Genç isimlerağabeyleriyle birlikte idmanda yer aldı. Sarı-Lacivertli eski futbolcu Fabio Luciano da idmanı takipetti.

52 yaşına giren Ersun Yanal için ilk tören tesislerde öğrencileri tarafından organizeedildi. Tecrübeli çalıştırıcı için ikinci tören ise ailesi tarafından özel bir mekanda düzenlendi.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!