comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

F.Bahçe taraftarı onu istemiyor!

30 Kasım 2013, Cumartesi 11:37

Fenerbahçe taraftarı, kritik Beşiktaş maçı öncesi orta sahada hangi isimlerin oynaması gerektiğine dair bir ankette ilginç bir sonuç ortaya çıkardı.

Spor Toto Süper Lig'in 13'üncü haftasında oynanacak derbi öncesi, Fenerbahçe'de orta sahada hangi isimlerin forma giyeceği büyük merak konusu haline geldi.

Her Fenerbahçeli taraftar geniş orta saha rotasyonundan 3 farklı oyuncunun takım için daha yararlı olacağını düşünürken, Fenerbahçe taraftarlarının internetteki toplanma adreslerinden biri olan SuperFB.com, bu konuyla ilgili özel bir anket yaptı. Taraftarlara "Beşiktaş derbisinde hangi orta saha üçlüsü sahada yer almalıdır" diye soruldu ve toplam 52.237 taraftar bu oylamaya katıldı.

Taraftarların yüzde 63.27'sine denk gelen 33.052 oyluk kısmı "Mehmet Topal, Raul Meireles ve Alper Potuk" üçlüsünü tercih etti. Bu 11'in ardından en çok oyu yüzde 17.35 ile "Emre, Meireles, Alper" aldı ancak Emre'nin derbi öncesi sakatlanması sonrası bu seçeneğe olan oy bariz bir şekilde düşüş gösterdi.

Taraftarların bir diğer ilginç tercihi ise Cristian Baroni'nin olduğu 2 seçeneğe toplam % 9.45 oy verdi. Kısacası taraftarlar, Brezilyalı oyuncu derbi maçta sahada görmek istemiyor.



 


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!