comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Sergen Yalçın'a şok sözler! Teşvik var...

29 Kasım 2013, Cuma 17:36

Fenerbahçe'nin eski yönetim kurulu üyesi İlhan Ekşioğlu, Twitter'daki hesabından zehir zemberek açıklamalar yaptı.

Fenerbahçe'nin eski yöneticisi İlhan Ekşioğlu, Twitter'daki hesabından Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı, Gaziantep Milletvekili Fatma Şahin'e yüklendi.

Gaziantepspor-Elazığspor karşılaşmasının devre arasında soyunmda odasına inerek oyunculara prim teklifinde bulunduğu iddia edilen Bakan Fatma Şahin, dedikoduları yalanlamıştı soyunma odasına değil koridora indiğini belirtmişti.

Ancak Gaziantepspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Fatma Şahin'in kendilerine başarı dilemek için odaya geldiğini dile getirirken prim iddialarını tecrübeli isim de reddetmişti.

Bu gelişmelerin üzerine Fenerbahçe'nin bir dönem şike iddiaları nedeniyle cezaevinde kalan eski yöneticisi İlhan Ekşioğlu, Twitter'dan Bakan Fatma Şahin'e sert sözler sarfetti.

Ekşioğlu, "Apaçık teşvik, hem de resimli kanıtlı. Yani Savcı cümlelerinnin sonuna düşünülmektedir diye yazması gerekmiyor. Bilmem anlatabildim mi?" yazarak Şahin'in soyunma odasına indiğini ve teşvikte bulunduğunu iddia etti.

Eski Fenerbahçeli yönetici ayrıca, "Koridor denen yere iyice bak (resim yayınlanmış bugün)kapıda soyunma odası yazıyor ve yalancı Sergen kapıda" diyerek tepkisini dile getirdi.
 


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!