comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Gökhan Gönül: "Farkı açmak istiyoruz"

29 Kasım 2013, Cuma 11:37

Fenerbahçe'nin Milli sağ beki Gökhan Gönül, Beşiktaş maçını kazanarak puan farkını daha fazla açmak istediklerini söyledi.

Fenerbahçe'nin yıldız sağ beki oyuncusu Gökhan Gönül, Fenerbahçe - Beşiktaş maçı maçı için hazırlanan maç günlüğü kitapçığına açıklamalar yaptı.

Gökhan Gönül; “Sezona istediğimiz gibi başlayamadık ama daha sonrasında elde ettiğimiz galibiyetlerle birlikte takımımızın kalitesini ortaya koyduk geride kalan 12 haftada. Yönetimiyle, teknik ekibiyle, futbolcusuyla ve de taraftarıyla herkes tek yumruk oldu ve daha da güçlendik. Bu birliktelik doğrultusunda Beşiktaş maçına da oldukça iyi hazırlandık, inşallah bugünkü maçtan da galibiyetle ayrılacağız." dedi.

Milli futbolcu; "Hiçbir takımı küçümsemediğimiz bu yarışta önemli rakiplerimizden biri olan Beşiktaş karşılaşmasından galibiyetle ayrılıp uzun bir maraton olan lig yarışında puan farkını açmak istiyoruz. Taraftarımızın desteği her zaman olduğu gibi bugün de çok önemli. Futbol onlarsız onlarda futbolsuz olmuyor. İyi günde olduğu gibi kötü günlerde de her zaman yanımızda oldu büyük Fenerbahçe taraftarı. Aynı şekilde devam ederek sezon sonunda özlenen tabloya el ele ulaşacağız.” diyerek konuşmasını noktaladı.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!