comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Ersun Yanal, Egemen'i idmandan neden kovdu!

29 Kasım 2013, Cuma 08:36

Fenerbahçe teknik direktörü Ersun Yanal, futbolcusu Egemen Korkmaz'ı idmandan neden kovduğunu açıkladı.

Fenerbahçe teknik direktörü Ersun Yanal, “Çalışmaların kıran kırana, maç havasında geçmesini istiyorum. İdman bu düzeyde olunca maça da yansıyor. Egemen bu dozajı çok artırınca gerginlik olmasın diye dışarı aldım” dedi.

Fenerbahçe'de önceki gün Egemen'in antrenmandan Ersun Yanal tarafından atılması tartışma yarattı. Perşembe günü Fenercell'in düzenlediği yemekte de herkesin merak ettiği konu buydu.

Başarılı savunma oyuncusu, “Konuşmaya bile değecek bir konu değil” diyerek olayın sıradan olduğunu belirtti. Sarı lacivertlilerin teknik direktörü Ersun Yanal ise konuya bambaşka bir açıdan yaklaşıyordu. Sezon başından beri takımının antrenmanlarda kıran kırana savaşmasını istediğini belirten başarılı teknik adam, oyuncusu ile yaşadıklarını şöyle değerlendirdi:

BAŞKALARINI DA GÖNDERİYOR

“Zaten benim istediğim de buydu. Futbolcularımın antrenmanları kıran kırana, maç havasında geçirmesini istiyorum. Çünkü antrenman bu düzeyde olunca bu maça da yansıyor. Egemen, idmanda bu dozajı çok artırınca gerginlik olmasın diye dışarı aldım. Ama tüm futbolcularım istediğim gibi antrenmanlarda müthiş bir mücadele veriyor.”

Bu arada Yanal'ın basına kapalı olan önceki çalışmalarda da benzer uygulamalar yaptığı öğrenildi. Sarı lacivertli teknik adamın, zaman zaman diğer futbolcularını da sertçe uyardığı ve antrenman dışına gönderdiği oluyor. Bu nedenle Egemen olayının, Yanal'ın takımda istediği havanın oluştuğunu göstermesi anlamında önemli olduğu belirtiliyor.
 


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!