comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Yanal'dan rehavete izin yok

29 Kasım 2013, Cuma 08:36

Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş ile karşılaşacak olan Fenerbahçe'de teknik direktör Ersun Yanal, temkinli konuşuyor.

Takipçileriyle puan farkını her geçen hafta açan ve yarın belki de ligin düğümünü çözecek bir maça çıkacak olan F.Bahçe'de Ersun Yanal, yoğurdu üfleyerek yiyor. 2003-04 sezonunda F.Bahçe'nin Beşiktaş'la olan 11 puanlık farkı kapatıp şampiyon olduğunu hatırlatan Yanal, “Matematiksel olarak şampiyonluğu garantilemedikçe bize rahat yok” dedi ve ekledi:

''Şu an lider olabiliriz, rakiplerimizle aradaki puan farkı biraz açılmış da olabilir ancak Lucescu dönemindeki Beşiktaş'ı hatırlayın. İkinci yarıda 11 puanlık fark kapanmış ve F.Bahçe şampiyon olmuştu. Ne zaman ki matematiksel olarak şampiyonluğu garantileriz işte o zaman rahat ederiz.
''TEMPOMUZ DÜŞMEZ''

Bu işin sakatlıklığı var, cezası var, psikolojik faktörleri var. Ama şunu söyleyebilirim, şu andaki tempomuzun altına düşmeyiz. Beşiktaş maçında alacağımız sonuçla birlikte devre arası yapacağımız kampın sonunda ikinci yarıya daha iyi başlayacağız. Çalıştırdığım takımlarda ikinci yarılarda aldığım sonuçlarla ilgili sürekli bir önyargı var. Beni bu konuda eleştirenler geçmişte topladığım puanlara ve ligdeki sıralamalara dikkatli baksınlar. Anadolu takımlarında çalışmanın zorluğunu ve birçok yan etkenin takımı nasıl etkilediğini bilip bilmeden konuşmasınlar.''

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!