comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

F.Bahçe'ye transferde dev rakip!

28 Kasım 2013, Perşembe 18:37

Fenerbahçe'nin transfer listesinde bulunan Ganso'ya, İtalyan devi Milan'ın da talip olduğu iddia edildi.

Brezilya'da Sao Paulo forması giyen ve Fenerbahçe'nin de transfer listesine yer alan yıldız futbolcu Ganso'nun takımından ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Brezilya Serie A'da sezonu orta sıralarda tamamlamak üzere olan ve herhangi bir iddiası bulunmayan Sao Paulo, tek umudu olan Copa Sudamericana'dan da yarı finalde elenerek sezona havlu attı.

Ponte Preta ile oynadıkları ilk maçı sahasında 3-1 kaybeden Ganso'nun takımı Sao Paulo, rövanş maçında aldığı 1-1'lik beraberlikle finale çıkma şansını kaçırdı.

Sao Paulo'nun başarısız geçen sezonunun ardından 24 yaşındaki futbolcunun takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Neymar'ın ardından Avrupa'ya gitmek isteyen Ganso, Fenerbahçe'nin yanı sıra İtalya Serie A ekiplerinden Milan'ın da transfer listesinde yer alıyor.

Kaka'nın geri dönüşüyle biraz da olsa toparlanmaya çalışan Milan, orta sahaya yapacağı Ganso takviyesiyle eski günlerine dönmeyi hedefliyor. Fenerbahçe ise Alex de Souza'dan doğan "10 numara" boşluğunu bir başka Brezilyalı olan yıldız sol ayakla doldurmak istiyor.

Öte yandan Sao Paulo kulübünün Ganso'u transfer etmek için kendilerine gelen kulüplerden yaklaşık olarak 24 milyon euro değerinde bir bonservis bedeli talep edeceği iddia edildi.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!