comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

F.Bahçeliler yine moral yemeğinde

28 Kasım 2013, Perşembe 16:38

Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş derbisinin hazırlıklarını sürdüren sarı-lacivertliler, Fenercell'in ev sahipliğinde öğle yemeğinde bir araya geldi

Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş derbisinin hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe'nin, bu sezon her maç öncesi gelenekselleşen yemeği yapıldı. 

Kulübün GSM hattı Fenercell'in ev sahipliğinde Tuzla'daki Dodo Marin Restoran'da düzenlenen yemek, neşeli bir atmosferde gerçekleşti. 

Fenercell Genel Müdürü Hakan Demir, yemeğin ardından takım kaptanlarından kaleci Volkan Demirel ve Selçuk Şahin'e kulaklık hediye etti. Hediye kulaklıklar daha sonra takımdaki diğer futbolculara da dağıtıldı. 

Volkan, genel müdür Demir'in verdiği hediyeyi aldıktan sonra kısa bir konuşma yaptı.  Takım arkadaşları tezahürat yaparak Volkan'ı konuşturmak istemezken, neşeli anlar yaşandı. Volkan, arkadaşlarına yönelik, "Hediyeler sadece bize değil. Merak etmeyin herkese verilecek" dedi. 

Sakatlığı bulunan Emre Belözoğlu'nun dışında bütün futbolcular yemeğe katılırken, restoranı bulmakta sorun yaşayan Egemen Kormaz organizasyona geç katıldı.  

Bu arada restorana gelen çok sayıda taraftar da futbolcularla fotoğraf çektirdi. 


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!