comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Volkan Demirel'den Beşiktaş cevabı

28 Kasım 2013, Perşembe 15:37

Fenerbahçeli Volkan Demirel ve Selçuk Şahin, Beşiktaş ile oynayacakları derbi karşılaşması hakkında görüşlerini dile getirdi.

Fenerbahçeli Volkan Demirel ve Selçuk Şahin, Beşiktaş ile oynayacakları derbi öncesinde takım yemeğinde basın mensuplarına açıklama yaptı.

Volkan Demirel yaptığı açıklamada "Derbiler güzel maçlardır. Takım halinde güzel bir ortamla derbiyi bekliyoruz. İnşallah 3 puan alarak yolumuza devam edeceğiz. Takım olarak derbide elimizden geleni yapacağız. Tamamıyla kazanmak için sahaya çıkacağız" ifadelerini kullandı.

Beşiktaş cephesinin "Derbide kazanan biz olacağız" sözleri hatırlatılan Volkan Demirel, "Futbolda bu tarz meydan okumalar güzelliktir. Onlar da kendilerine göre kazanmak istiyor. Bizim gibi onlar da kazanmak istiyor. Bizim güzel bir ortamımız var. Maç saati geldiğinde maçtan sonra bunları daha detaylı konuşuruz. Biz maçımızı bekliyoruz. Geçmişte yaşananlar geçmişte kaldı. İnşallah centilmence güzel bir maç olur ve biz kazanırız" dedi.

Selçuk Şahin ise derbiyle ilgili olarak, "Çok güzel bir gidişatımız var Çok önemli bir maç. Kazanmamız gereken maç. İnşallah her şey gönlümüzce olur" diye konuştu.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!