comScore

Chelsea Chelsea

Mourinho'nun kaderi bu maça bağlı

07 Aralık 2015, Pazartesi 09:44
Mourinho'nun kaderi bu maça bağlı

İngiliz basınının iddiasına göre Porto maçı kazanılamazsa Portekizli teknik adamla yollar ayrılacak.

FutbolArena Dış Haberler – Geçen sezon Premier Lig şampiyonluğuyaşayan Chelsea'de bu sezon işler yolunda gitmiyor. Ligde üst üste kötü sonuçlaralan Maviler son olarak içeride Bournemouth'a mağlup oldu. Küme düşme hattınayaklaşan Londra kulübü Şampiyonlar Ligi'nde de rahat değil. Bu hafta içindePorto ile yapacakları karşılaşma büyük önem taşıyor. 10 puandaki Chelseakendisiyle aynı puana sahip olan Portekiz ekibini geçmek için yenmek zorundaçünkü ilk karşılaşmayı kaybettiğinden ikili averajda geride kalacak. Bu durumdadiğer karşılaşmada da Dinamo Kiev'in grubun puansız takımı Maccabi'yi yenmesiyleChelsea'nin Şampiyonlar Ligi serüveni son bulabilir.

Daily Mirror'ın haberine göre Chelsea yönetimi vekulübün sahibi Abramovich takımın bu sezonki performansından oldukça rahatsız.Eğer Porto mücadelesinin sonunda Maviler, Şampiyonlar Ligi'ne veda ederseMourinho ile yolların ayrılacağı iddia edildi.

Chelsea, Premier Lig'de 15 maç sonunda sadece 15puan toplayabildi. Premier Lig tarihinde 15 karşılaşmada 16 puanın altında kalantakımlardan hiçbiri o sezon ligi ilk 7'de bitiremedi.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!