comScore

Chelsea Chelsea

Allofs: "Chelsea büyük pişmanlık yaşıyor olmalı"

13 Şubat 2015, Cuma 20:26
Allofs:

Wolfsburg Genel Menajeri Klaus Allofs, Chelsea'nin Belçikalı yıldız Kevin De Bruyne'yi satmakla büyük pişmanlık yaşadığına inanıyor.

23 yaşındaki yıldız oyuncu, 2012 yılında Genk'ten Stamford Bridge'in yolunu tuttu. O sene Werder Bremen'de başarılı bir kiralık dönem geçiren genç orta saha, Londra'ya geri dönüşünde umduğunu bulamayarak tekrar Bundesliga'ya geçiş yaptı.

Ocayı ayında 20 milyon avro karşılığında Almanya'ya transfer olan De Bruyne, Chelsea'de ilk yarı sadece dokzu maçta forma şansı bulabildi.
Şampiyonlar Ligi'ne katılmaya hak kazanamamaları halinde Belçikalı yıldızı kadrolarında tutmanın zor olduğunu belirten Allofs, Kicker'a verdiği demeçte, "Chelsea'deyken, Kevin'in gelişimi keyifle izlediler. Her geçen gün daha da iyiye gitmesine karşın nasıl ayrılmasına izin verdiklerine hayret ediyorum." dedi.

Bundesliga'da ikinci sırada bulunan Wolfsburg, lider Bayern Münih'in sekiz puan ardından takibini sürdürüyor. Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'ne katılmalarının artık bir zorunluluk olduğuna inanan Alman yönetici, "Şampiyonlar Ligi'ne kalamazsak, Kevin muhtemelen bizimle yollarını ayırmak isteyecektir. Bunu farketmemek için kör olmak gerekir." şeklinde konuştu.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!