comScore

Chelsea Chelsea

'Mourinho en az 10 yıl...'

04 Şubat 2015, Çarşamba 15:40
'Mourinho en az 10 yıl...'

Portekizli menajer Mendes, Jose Mourinho'nun en az 10 yıl Chelsea'nin başında kalacağını öne sürdü


Chelsea Teknik Direktörü Jose Mourinho'nun menajeri Jose Mendes, Portekizli çalıştırıcının takımının başında en az 10 yıl kalacağını iddia etti.

İngiliz basınına konuşan Mendes, Manchester United'ın eski teknik direktörü Alex Ferguson ile Chelsea'yi çalıştıran Jose Mourinho hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Ferguson'dan özgüyle bahseden Mendes, "Manchester United'ta Ferguson'un yeri doldurulamaz çünkü o gerçek bir dahiydi ve kolay kolay yetişmez. O olsaydı, United bu sezon ligde en az 12 ya da 15 puan daha fazla toplamış olurdu" ifadelerini kullandı.

 İngiltere'de "dahi" niteliklerine sahip sadece bir teknik adam olduğunu ileri süren Portekizli menajer Mendes, "O kişi de Jose Morinho'dur. Bence Chelsea'de kalmaya devam edecek ve kulübün 'Alex Ferguson'u olacak. Taraftarı ve kenti çok seviyor ve en az 10 yıl daha orada kalacağını düşünüyorum" değerlendirmesini yaptı.

Mendes, menajerliğini yaptığı bir diğer isim Manchester United kalecisi David De Gea'nın sezon sonunda Real Madrid'e transfer olabileceği iddialarını da  "Kulübüyle hala bir yıl kontratı var ve orada kalmaya devam edeceğini zannediyorum. Sonuçta onun kararı ama orada şu an mutlu" ifadeleriyle yanıtladı.

Mendes, aralarında Cristiano Ronaldo, Diego Costa ve Angel Di Maria'nın bulunduğu dünya futbolunun önde gelen yıldızlarının da menajerliğini üstleniyor.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!