comScore

Chelsea Chelsea

"Ronaldo'ya değil Messi'ye benziyorum"

18 Nisan 2014, Cuma 13:08

Chelsea'nin yıldız oyuncusu Eden Hazard önemli açıklamalarda bulundu. Belçikalı yıldız futbol tarzı olarak Ronaldo'ya değil Messi'ye benzediğini söyledi.

FutbolArena - Bu sezon oynadığı futbolla büyük beğeni toplayan ve takımının hem ligde hem de Şampiyonlar Ligi'nde gösterdiği başarıda büyük pay sahibi olan Chelsea'nin yıldız oyuncusu Eden Hazard, olumlu performansından dolayı sıklıkla manşetlere çıkması hakkında suskunluğunu bozdu ve kendisi hakkında önemli açıklamalarda bulundu:
 
"Vücut yapım ve oyun stilim Messi'ye daha çok benziyor. Ronaldo'nun ise tarzı daha çok fiziki. Her şeyi yapabiliyor. Hızlı koşuyor ve güçlü. O yüzden Messi'ye daha yakın olduğumu söyleyebilirim. Ama tabii ki onun kadar gol atamıyorum."
 
Bu sezon Chelsea formasıyla özellikle Premier Lig'de fırtına gibi esen Belçikalı yıldız, oynadığı 33 karşılaşmada 14 gol atıp 9 da asist yapmayı başardı. Sezon sonunda oynanacak olan Dünya Kupası'yla birlikte fiyatını katlaması beklenen Hazard, Avrupa arenasında da 3 gole imza atmayı başardı.
 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!