comScore

Chelsea Chelsea

Jose'ye bir yanıt da Demba Ba'dan!

27 Şubat 2014, Perşembe 17:31

Premier League ekiplerinden Chelsea forması giyen 28 yaşındaki golcü Demba Ba, Jose Mourinho'nun takımın golcüleri hakkında yaptığı yorumlara cevap verdi.

Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray ile 1-1 berabere kalan Chelsea'de, Jose Mourinho'nun geçtiğimiz günlerde sarfettiği 'takımda gol atacak oyuncum yok' sözleri takım içerisinde de gündem oldu.

Son olarak İngiliz temsilcisinin Senegalli golcüsü Demba Ba da konuyla ilgili açıklamalarda bulundu ve Mourinho'nun bu sözleri ile bir sıkıntısı olmadığını ve kendisini iyi hissettiğini belirtti.

"GÜLÜMSEMEYE DEVAM EDİYORUM"

Portekizli teknik adam ile arasında bir sıkıntı olmadığını belirten 28 yaşındaki golcü oyuncu, "Size bu konu hakkında söyleyecek kadar önemli bir şey yok. Yalnızca gülümsemeye, savaşmaya ve idmanlarda elimden geleni yapmaya devam ediyor ve bekliyorum. Bunların karşılığını elbette alacağım" şeklinde konuştu.

Mourinho'nun sözlerinin yalnızca yine deneyimli teknik adamı bağladını belirten Ba, "Bu sözler tamamen onun kendi düşünce tarzı. Onun olduğu gibi benim de kendime göre bir bakış açım var. Özel bir durum yok ve kimseyle de bir problemim yok" diyerek sözlerini noktaladı.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!