comScore

Chelsea Chelsea

Hollanda basını Chelsea'yi avantajlı görüyor

27 Şubat 2014, Perşembe 12:31

Hollanda basını, Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray ve Chelsea arasında oynanan maçı manşetlerine taşıdı.

UEFA Şampiyonlar Ligi ikinci turunda 1-1 sona eren Galatasaray-Chelsea maçına geniş veren Hollanda basını, İngiliz ekibinin bu skorla rövanş öncesi avantaj yakaladığını yazdı.

Galatasaray'ın maça iyi başlayamadığını ve Muslera'nın hatasından dolayı Chelsea'nin erken gol attığını yazan De Telegraaf gazetesi, buna rağmen sarı-kırmızılıların tur şansının bulunduğunu belirtti. Wesley Sneijder ve Didier Drogba'nın etkili bir oyun ortaya koyamadıklarını savunan gazete, Hollandalı futbolcunun maç sonu yorumuna da yer verdi.

AD Gazetesi de 1-1'lik sonucun İngiliz ekibine avantaj sağladığını belirtti. Galatasaray'ın maça "endişeli ve kaotik" bir şekilde başladığı ileri sürülen haberde, kaleci Muslera'nın yaptığı hatalar ve Sneijder'ın topla az buluşmasına dikkat çekildi.

Maçı canlı yayımlayan NOS televizyonu ise karşılaşma sonunda Sneijder ile yaptığı röportaja yer verdi. Galatasaray'ın ilk yarıda genellikle sağ kanattan atak yaptığını dolayısıyla solda oynayan kendisinin topla az buluştuğunu kaydeden Sneijder, devre arasında bu durum hakkında konuştuklarını söyledi.

İkinci yarıda sol kanadı daha çok kullanmaya başlamalarıyla kendisinin de topla daha fazla buluşma şansı yakaladığına işaret eden Sneijder, "Pas trafiğini daha çok yoğunlaştırmalıydık" ifadesini kullandı.

Sneijder, dünkü maçı izleyenler arasında Hollanda Milli Takımı Yardımcı Antrenörü Danny Blind'ın da olduğunun hatırlatılması üzerine, "Kendimi iyi hissediyor ve formdayım" diyerek, milli takımda oynayabilecek durumda olduğu mesajını verdi.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!