comScore

Chelsea Chelsea

'Bu desteğin yüzde 10'u bizde olsa'

27 Şubat 2014, Perşembe 00:04

Chelsea Teknik Direktörü Jose Mourinho, Galatasaray karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu.

Maç sonunda konuşan Jose Mourinho, ilk yarıda iyi olduklarını ancak Galatasaray'ın ikinci yarıda etkili olduğunu itiraf etti. Türk taraftarlar hakkında övgü dolu sözler sarfeden Mourinho, ilk maçta kaybeden tarafın Galatasaray olduğunu dile getirdi.

İşte Mourinho'nun maç sonu açıklamaları;
 
"Sonuçtan mutlu olduğumu söyleyemem. Fakat adil bir sonuç olduğunu da düşünmüyorum. İlk yarıda Chelsea daha iyiydi. İkinci golü bulmamız gerekiyordu. Şanslar da bulduk. Boş alan yakaladık. Ancak ikinci yarıda Galatasaray etkili olan taraftı. Gol atmayı hak ettiler. Defansif anlamda kornerden gol yedik. üzerimizde baskı kurdular ve bu da sonucunda beraberliği getirdi."
 
"Drogba ve Sneijder için zor maç oldu. Chelsea iyi savunma yapan bir takım. Kompakt oynayan bir takımız. Drogba ve Sneijder her zaman tehlikeli. Topla buluştuklarında kalitelerini görüyorsunuz. Ama genel anlamda iyi bir defansif performans sergiledik. Kornerde hata yaptık ve golü yedik. Zor bir maçtı. Galatasaray'ın hücum oyuncuları ikinci yarıda iyiydiler."

"KAYBEDEN TARAF G.SARAY"
 
Evet bazı oyuncularımızda problemler vardı. Tam olarak kendisini toparlayamadı Oscar, fazla idman yapamadığı için 11'de yer vermedim. Onun dışında alan bulduğunda etkili olabilecek oyuncularımız vardı. İkinci yarıda oyundan düştüler. Ama iyi durumda olduklarında Galatasaray savunmasına problem yaşattılar.
 
"STAMFORD BRİDGE'DA YÜZDE 10'U OLSA YETER"

Sonuç muhteşem değil ama. 2.ayak zor olacak. Eğer Stamford Bridge buradaki taraftarın yaptığının yüzde 10'onu kadar destek verse bizim için fantastik olur. 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!