comScore

Chelsea Chelsea

Mourinho'nun o sözleri Eto'o'yu kızdırdı!

26 Şubat 2014, Çarşamba 13:30

Kamerun milli takımının eski teknik direkötürü Claude Leroy, Samuel Eto'o'nun kendisi hakkında Jose Mourinho tarafından yapılan yaş yorumlarına kızgın olduğunu belirtti.

Şampiyonlar Ligi son 16 turunda temsilcimiz Galatasaray ile karşılaşacak olan Chelsea'de, Portekizli teknik adamın geçtiğimiz günlerde Samuel Eto'o ile ilgili olarak yaptığı açıklamaların yankıları sürüyor.

Son olarak African TV'ye açıklamalarda bulunan Kamerun milli takımının eski teknik direkötürü Claude Leroy, Samuel Eto'o'nun kendisi hakkında "kaç yaşında olduğunu kim biliyor ki" yorumunu yapan hocası Jose Mourinho'ya son derece kızgın olduğu ifade etti.

"HİÇ AMA HİÇ HOŞUNA GİTMİYOR"

Kamerunlu golcü ile telefonda görüştüğünü belirten Leroy, "Eto'o ile telefonda konuştum ve oldukça kızgındı. Mourinho, transfer etmeden önce Eto'o'yu görmeye gitmişti ve oyuncu hakkında bir şikayeti olduğu ifade etmemişti. Ancak Eto'o, şuan bunların konuşuluyor olmasını hiç ama hiç sevmiyor" dedi.

Portekizli teknik adam ise deneyimli golcü hakkında söyledikleri ortaya çıkınca, "Eto'o'nun bana kızgın olması için hiçbir sebep yok. O konuşma, futbolun dışında olan insanlar ile yapılan esprili bir sohbetti." diyerek kendisini savunmuştu.

 


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!