comScore

Chelsea Chelsea

Yıldız golcüye izin yok!

25 Şubat 2014, Salı 13:34

Bu sezon Atletico Madrid formasıyla attığı gollerle dikkat çeken ve adı sürekli Premier Lig kulüplerinden Arsenal ve Chelsea ile anılan Diego Costa'nın kesinlikle satılmayacağı açıklandı. 

FutbolArena - Bu sezon sergilediği performansla ve attığı gollerle dev kulüplerin dikkatini çekmeyi başaran Atletico Madrid'in yıldız oyuncusu Diego Costa'nın bu sezon sonunda kesinlikle satılmayacağı kulüp başkanı Enrique Cerezo tarafından açıklandı.

Geçtiğimiz sezon da bir diğer yıldız golcüsü Radamel Falcao'yu satmak zorunda kalan İspanyol ekibi, bu sefer aynı hataya düşmek istemiyor. Özellikle Chelsea'nin ciddi şekilde ilgilendiği Brezilya doğumlu yıldız oyuncu için şu an Atletico Madrid'de kiralık olarak forma giyen Thibaut Courtois'nın da transferde kullanılabileceği iddia edilmişti.
Kontratında 32 milyon Paunda serbest kalır maddesi bulunan Costa hakkında başka Cerezo şunları söyledi:

"Sezon sonunda Diego Costa'nın takımdan ayrılacağını, bizi bırakacağını sanmıyorum. Ayrıca biz onu satmak veya bir başka oyuncuyu almak için pazarlık malzemesi yapmak istemiyoruz. Diego Costa'yı satmayacağız fakat onun için kapımızı çalan kulüplere de engel olamıyoruz."

Öyküm Kanbir


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!