comScore

Chelsea Chelsea

Mourinho'nun G.Saray maçı planı

24 Şubat 2014, Pazartesi 11:31

Chelsea menajeri Jose Mourinho, Galatasaray maçına özel çalışıyor ve bu turda sorun yaşamak istemiyor. Cobham'da savunma oyuncularına Drogba'yı anlattı ve özel önlemler planladı.

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turunda Galatasaray ile karşılaşacak Chelsea'de, muhtemel 11 ve kullanılacak taktik, Everton maçında sonra Cobham'da çıkılan antrenmanda belirledi.

Ada basınına yansıyan kaynaklar, Galatasaray'ın Fildişili yıldızı Didier Drogba için ekstra planlar alındığını belirtti. Bu sezon kendi evinde kaybetmeyen ancak deplasmanlarda da ağır yaralar Chelsea, Galatasaray maçına oldukça motive bir şekilde hazırlanıyor.

ORTA SAHADA FARKLI BİR ÇÖZÜM

Mourinho, ara transferde tekrar eski kulübüne dönen Nemanja Matic'in dinamizminden faydalansa da, Sırp oyuncu Benfica ile Devler Ligi'nde mücadele ettiği için Galatasaray'a karşı oynayamayacak. Matic'in yerine John Obi Mikel'in forma giymesi bekleniyor. Savunmada ise Drogba'yı çok iyi tanıyan Terry'nin yeri garanti.

Portekizli menajer, orta sahada Mikel'in yanında Ramires'e şans verecek. Önlerinde ise Hazard, Oscar veWillian üçlüsü görev alacak. Forvette ise formsuz Samuel Eto'o'nun yerine, kontra atağa daha uygun olanve açık savunmalara karşı iyi form gösteren Fernando Torres'in denendiğı yazıldı.

SAVUNMADA BİR SÜRPRİZ OLACAK

Mourinho'nun sürpriz tercihi ise sol bekte olacak. Orijini sağ bek olan İspanyol oyuncu Cesar Azpilicueta'nın ilk 11'de denendiği, sağ bekte Branislav Ivanovic'in oynayacağı belirtildi.

Chelsea'nin Brezilyalı yıldızı David Luiz ise sakatlığı nedeniyle hem Arena'daki hem Stamford Bridge'deki maçlara görev alamayacak.

CHELSEA'NİN ARENA'DAKİ MUHTEMEL 11'İ VETAKTİĞİ



Kaynak: Sporx


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!