comScore

Chelsea Chelsea

Mourinho, G.Saray öncesi konuştu!

24 Şubat 2014, Pazartesi 09:31

Chelsea menajeri Jose Mourinho, İstanbul'da oynanacak Galatasaray maçı öncesi Ada basınına konuştu.

93 dakika gol bekledikten sonra, Everton karşısında 1-0'lık zafere ulaşan Chelsea'de menajeri Jose Mourinho, Galatasaray ile ilgili gelen bir soruya; "Tercihen, orada 10-0'lık bir galibiyet olsun isterim" dedi.

Takımın zor gol bulmasıyla ilgili eleştirileri kabul eden Jose Mourinho; "Açıkçası bazı kısıtlarımız olduğu bir gerçek" dedi ve Drogba hakkında; "O hala çok iyi ve gerçek bir tehdit olma özelliğini sürdürüyor. Ona karşı oynamak, bende çok ilginç hisler doğruyor çünkü bir menajer olarak ondan daha iyi tanıdığım bir oyuncu yok. Ben Inter'deyken Chelsea'deydi ve geçen sene ben Real Madrid'deyken o Galatasaray'daydı" sözleriyle konuşmasını sürdürdü.

Portekizli menajer; "Geçen sene İstanbul'da kaybettim. Bize sorunlar çıkardılar ama Galatasaray ile orada oynamak her zaman sorun olmuştur. Kalabalık fazla gürültülü. Maçtan önce de sonra da Didier'ye büyük bir saygı olacaktır. Biz her zaman çok sıkı arkadaşlarız ve Didier Chelsea'nin büyük bir efsanesi. Ancak, maç içerisinde arkadaş değiliz ve Galatasaray da çok fazla büyük oyuncusu olan tecrübeli bir takım" sözleriyle konuşmasını noktaladı.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!