comScore

Chelsea Chelsea

Chelsea'nin gündemindeki sürpriz isim

18 Şubat 2014, Salı 15:24

Önümüzdeki yazın golcü transferi yapması beklenen Chelsea'de, gündeme sürpriz bir isim geldi. Maviler, Bayern'in yıldızı Mario Mandzukic'e talip. 

FutbolArena - Daha önce elindeki forvetlerden memnun olmadığını açıklayan fakat ara transferde buraya herhangi bir takviye yapmayan Jose Mourinho'nun önümüzdeki sezona çok farklı bir forvet rotasyonuyla girmesi bekleniyor. Transfer için şimdiden düğmeye basan Maviler'de gündem Bayern Münih'in yıldız forveti Mario Mandzukic.

Lewandowski'nin transferinden sonra önümüzdeki sezon forma şansı azalması beklenen Hırvat yıldızın da Chelsea'nin bu teklifine sıcak baktığı söyleniyor. Sezon sonunda Fernando Torres dahil Samuel Eto'o ve Demba Ba ile yollarını ayırması beklenen Chelsea, Bayern'e Mandzukic için 25 milyon Paundluk bir teklif yapmaya hazırlanıyor.
Alman ekibiyle ilk sezonunda 21 gol atmayı başaran 27 yaşındaki Hırvat oyuncu, bu sezon da 12'si Bundesliga'da olmak üzere 17 gole imza atmayı başardı. Mario Mandzukic'in Bayern ile olan mevcut kontratı 2016 yılında sona eriyor.

Öyküm Kanbir

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!