comScore

Chelsea Chelsea

Chelsea'de David Luiz çıkmazı

13 Şubat 2014, Perşembe 15:49

Chelsea'de, Jose Mourinho döneminde beklenen şansı bulamayan David Luiz'in kulüpteki geleceği belirsizliğini koruyor. Öte yandan Brezilyalı oyuncu için Barcelona, Mavilerin ağzından çıkacak söze bakıyor. 

FutbolArena - Chelsea'de David Luiz bilmecesi çözülmüş değil. Jose Mourinho'nun takımın başına geldiği ilk gün, Barcelona'nın teklifi reddedilmesine rağmen Portekizli hoca bu sezonki planlarına Brezilyalı yıldızı pek fazla dahil etmedi. Bu yüzden şimdiden önümüzdeki sezon için David Luiz'in akibeti tartışılmaya başlandı.

Barcelona'nın stoper bölgesine yapacağı takviye için oluşturduğu transfer listesinin ilk sırasında yer alan David Luiz için Katalan ekibi de Maviler'in oyuncu hakkında vereceği kararı büyük bir merakla bekliyor. İçinde bulunduğu ekonomik problemler nedeniyle Luiz transferine çok fazla bir bütçe ayıramayacağı bilinen Barcelona'nın, ancak 22 milyon Paundluk bir teklif sunabileceği belirtilirken, bu miktarla başarılı stoperi Chelsea'den koparmanın da güç olacağının farkında.
Bu yüzden transfer için ancak David Luiz'in önümüzdeki sezonki Chelsea kadrosunda düşünülmediği taktirde düğmeye basacak olan Barcelona, bir yandan da sezon sonunda takımdan ayrılması beklenen Victor Valdes'in yerine kaleci arayışlarına başladı.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!