comScore

Chelsea Chelsea

Hazard PSG'nin ilgisinden memnun ama

12 Şubat 2014, Çarşamba 15:16

Her geçen gün Chelsea'deki performansını arttıran Eden Hazard, son dönemde PSG'nin yakın takibinde. Fransız devinin ilgisinden memnun olan Belçikalı yıldız geleceği hakkında önemli açıklamalar yaptı.

FutbolArena - Son dönemde Chelsea formasıyla sergilediği performansla parmak ısırtan Belçikalı yıldız Eden Hazard, Real Madrid ve özellikle PSG'nin dikkatini çekmeyi başarmış durumda. Hakkında birçok dedikodu çıkan ve bu yüzden teknik direktör Jose Mourinho geçtiğimiz haftalarda açıklama yapma gereği duyarken, bu kez mikrofonların karşısına yıldız isim Hazard geçti ve şunları söyledi:

"Chelsea'den ayrılma gibi bir düşüncem olmadı. Burada kendimi mutlu hissediyorum ve hala yapacağım birçok şey var. PSG'nin benimle ilgilenmesinden dolayı gurur duydum. Ama bu beni endişelendirmiyor. Şu an aklımda bir fikir var ve kimse bunu değiştiremez."
"Benim gibi genç bir oyuncunun Lampard, Terry, Cech ve Eto'o gibi tecrübeli isimlerle oynaması çok büyük bir avantaj. Sürekli birşeyler öğrenmeye bakıyorum ve bu da beni olgunlaştırıyor."

Chelsea'nin bu sezonki hedeflerini de değerlendiren Hazard'ın, Şampiyonlar Ligi'ni bu sezon kazanmalarının çok zor olduğunu itiraf etmesi de dikkat çekti.

"Bu sezon Şampiyonlar Ligi'ni kazanabileceğimizi sanmıyorum. Çünkü bizden çok daha iyi takımlar var. Fakat eğer her maçta Manchester City'e karşı sergilediğimiz performansı sahaya yansıtırsak Premier Lig'de şampiyon olabiliriz."

Öyküm Kanbir

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!