comScore

Chelsea Chelsea

Mourinho'dan M. City için ilginç benzetme!

09 Şubat 2014, Pazar 15:35

İngiltere Premier Lig'de Chelsea'nin teknik direktörü, Newcastle United galibiyeti sonrası önemli açıklamalarda bulundu.

İngiltere Premier Lig'de Chelsea, Newcastle United'ı kendi sahasında 3-0'lıkskorla geçerek liderlik koltuğuna oturduktan sonra, Maviler'in teknik direktörü Jose Mourinho hedefine yönelik açıklamalarda bulundu.

Portekizli teknik adam yaptığı açıklamada; Manchester City'i "Jaguar" marka arabaya benzetti ve kendi durumlarıyla ilgili değerlendirme yaptı.Sezonu ilk dört içinde bitirmeyi hedeflediklerini belirten Mourinho; "Bir Jaguar'ın arkasına bir at arabası koyamazsınız. Biz ne olduğumuzu biliyoruz ve hedefimizin ne olduğu da belli. Bu sezon için sadece bir hedefimiz var, o da ilk 4 içinde yer almak" diye konuştu.

Ayrıca deneyimli hoca oynadıkları futboldan memnun olduğunu söylerken; "Şu andaki formumuzdan memnunuz, üst düzey bir futbol oynuyoruz. Kendimizi geliştirmek için de çabalıyoruz. Ben Şampiyonlar Ligi biletini garantilemek istiyorum. 5. basamaktan ne kadaruzaklaşırsak, başka şeyler konuşmaya o kadar çabuk başlayabiliriz. Şuanda tek düşüncem 5. ile aramızdaki puan farkı" ifadelerini kullandı.

İngiltere Premier Lig'in 25.haftası sona ererken Chelsea 56 puanla zirvede yer alırken, en yakın takipçisi Arsenal'in 1 puan önünde yer alıyor.

Maviler önümüzdeki hafta Salı günü West Bronwich deplasmanınaçıkıyor.
 


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!