comScore

Bursaspor Bursaspor

"Büyük bir camiaya geldim.."

26 Temmuz 2012, Perşembe 22:30

Bursaspor, akşam saatlerinde yaptığı antrenman ile yeni sezon hazırlıklarını sürdürürken, yeni transfer Murat Yıldırım açıklamalarda bulundu..

Bursaspor'un resmi internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, teknik direktör Ertuğrul Sağlam gözetiminde yaklaşık 1 buçuk saat süren antrenman ısınma hareketleri ile başladı.

20 dakikalık tempolu koşularla devam eden antrenmanda daha sonra 5'e 2 pas pres çalışması yapan yeşil beyazlılar, programın son bölümde dar alanda çift kale maç oynadı.

Bursaspor'un yeni transferi Murat Yıldırım bugünkü antrenmanda takımla çalışmalara başlarken, sakatlıkları süren Gökçek Vederson, Aykut Turan ve Bedrican Özdoğan ise salonda çalıştı.

Ayrıca teknik direktör Ertuğrul Sağlam, dünkü antrenmanda yapılan mini turnuvada galip gelen takıma parfüm hediye etti.
Yeşil beyazlılar, yarın yapacağı antrenmanla çalışmalarını sürdürecek.

-''Büyük bir camiaya geldim''-
Antrenman öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan , Bursasopr'un yeni transferi Murat Yıldırım, ilk antrenman dolayısıyla çok heyecanlı olduğunu belirterek, ''Hedefim olan kulübe geldim. Bursaspor çok büyük bir camia olduğunu her şekilde gösteriyor. Hocam ve takım arkadaşlarım beni çok iyi karşıladı. Onlara çok teşekkür ediyorum. Ben de elimden geleni yapıp başarılı olmaya çalışacağım'' dedi.

Bir gazetecinin Bursaspor taraftarı hakkında ne düşündüğünü sorması üzerine, ''Bursaspor'un büyük taraftarı olduğunu biliyorum, bunun da bilincindeyim. Başarılı olacağıma inanıyorum. İyi bir sezon geçirip taraftarımızın gönlünü fethedeceğime inanıyorum. Onlardan bana güvenmelerini istiyorum'' diye konuştu.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!