comScore

Bursaspor Bursaspor

Vederson 2 hafta yok..

25 Temmuz 2012, Çarşamba 23:00

Bursaspor, akşam saatlerinde yaptığı antrenman ile hazırlıklarını sürdürken, sakatlanan Vederson'un 2 hafta sahalardan uzak kalacağı öğrenildi..

Bursaspor'un resmi sitesinde yapılan açıklamaya göre, teknik direktör Ertuğrul Sağlam nezaretindeki antrenman yaklaşık 2 saat sürdü.

4 grup halinde yapılan ısınma koşularıyla başlayan antrenman, 5'e 2 pas pres çalışması ile devam etti. Son bölümde ise 4 gruba ayrılan Bursasporlu oyuncular dar alanda 10'ar dakikalık maç oynayarak mini bir turnuva yaptı.

Sakatlıkları bulunan Gökçek Vederson, Aykut Turan ve Bedrican Özdoğan antrenmanda yer almadı.

Yeşil beyazlı takım, yarın yapacağı antrenmanla çalışmalarını sürdürecek.

-Vederson 2 hafta sahalardan uzak
Antrenman öncesi gazetecilere açıklama yapan Bursaspor Genel Menajeri Adil Cenkçiler, yeni transfer Murat Yıldırım ve sakatlığı bulunan Gökçek Vederson ile ilgili bilgi verdi.

Cenkçiler, Murat Yıldırım ile 3 yıllık anlaşma sağladıklarını belirterek, ''Şu an kendisi tesislerimizde hocamızın izni ile istirahat ediyor. Sabah erken saatlerde yola çıktığı için yorgun olan Murat Yıldırım'a hocamız bugün dinlenmesi için izin verdi'' dedi.

Gökçek Vederson'un ise bugün MR'ı çekildiğini ve MR sonuçları doğrultusunda bileğinde küçük bir yırtık tespit edildiğini ifade eden Cenkçiler, ''Kendisi 2 hafta takımla antrenmanlara katılamayacak. Sağlık ekibimiz hızlı bir şekilde tedavisine başladı'' diye konuştu.

Bir gazetecinin, Vederson Avrupa maçlarında takımda olamayacak oraya bir takviye düşünüyor musunuz sorusuna Cenkçiler, ''O mevkide oynayacak arkadaşlarımız var, hocamız kime görev verirse o bölgede çok iyi mücadele edecektir'' yanıtını verdi.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!