comScore

Bursaspor Bursaspor

Bursaspor Hurşut için sıkı pazarlıkta

02 Ocak 2013, Çarşamba 16:47

Bursaspor'da teknik direktör Sağlam'ın takımda görmek istediği isimlerden olan Hurşut Meriç için Gençlerbirliği ile görüşmelerin sürdüğü öğrenildi.

Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav'ın 2014 yılında sözleşmesi sona erecek olan Hurşut için yüksek bonservis bedeli istediği, yeşil beyazlı kulübün ise başarılı futbolcunun bonservisinde indirim yapılması için pazarlıklarını sürdürdüğü bildirildi.

EFE VE UMUT İDDİASI
Bursaspor'un, PTT 1'inci Lig ekiplerinden Bucaspor'un 22 yaşındaki savunma oyuncusu Efe Halil Özarslan ve orta saha oyuncusu Umut Gündoğan'ı istediği iddia edildi. Bucaspor Kulübü Basın Sözcüsü Cumhur Kaynar, Efe ve Umut'un transfer iddiaları ile ilgili Doğan Haber Ajansı'na (DHA) yaptığı açıklamada, "Sezon başından bu yana bir çok yardımcı antrenör gelip futbolcularımızı izliyor. Bazı menajerler de gelip gidiyor. Ancak şu ana kadar resmi bir teklif yapılmadı. Hiçbir oyuncumuzu hakettiği değeri bulmadan vermeyi düşünmüyoruz" diye konuştu.
GÖKHAN ZAN DÜŞÜNÜLMÜYOR
Bursaspor'da transfer listesinde olduğu iddia edilen Galatasaraylı Gökhan Zan'ın düşünülmediği belirtildi. Menajerlerin, forma şansı bulamayan Gökhan'ı önerdiği, yeşil beyazlı yönetimin ise bu transfere sıcak bakmadığı bildirildi. Ertuğrul Sağlam'ın ligin ikinci yarısında, alt yapıdan yetişen Taha Can, Batıcan ve Süheyl gibi genç savunma oyuncularına şans vermeyi düşündüğü belirtildi.

YAVUZ VE BARIŞ KİRALANACAK
Yeşil beyazlı ekipte genç oyuncu Barış Örücü ve kaleci Yavuz Özkan'ın kiralık gönderileceği, takımda şans bulamayan Cemal Kaldırım'ın ise sözleşmesinin feshedileceği öne sürüldü. Ayrıca, kendisinden beklenen performansı sergileyemeyen Teteh Bangura için de Rusya, Ukrayna ve Çin'den tekliflerin olduğu, görüşmelerin sürdüğü ifade edildi.

FORSELL'İ GÖZTEPE VE KONYA İSTİYOR
Bursaspor'un Finlandiyalı orta saha oyuncusu Petteri Forsell'i PTT 1'inci Lig takımlarından Göztepe ve Torku Konyaspor, kiralamak istiyor. Almanya'dan da bir kulübün teklifte bulunduğu Forsell'in PTT 1”inci Lig ekiplerinden birine kiralanmas olasılığının yüksek olduğu belirtildi.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!