comScore

Bursaspor Bursaspor

Roma'ya 'hayır', Bursaspor'a 'evet'

16 Aralık 2012, Pazar 14:17

Bursaspor'un Arjantinli futbolcusu Fernando Belluschi, yeşil-beyazlı takıma gelmeden önce Roma'nın kendisine teklif yaptığını açıkladı.

Bursaspor'un Arjantinli futbolcusu Fernando Belluschi, yeşil beyazlı kulübün dergisine yaptığı açıklamada Bursaspor'da şampiyonluk yaşamak istediğini dile getirdi. Her futbolcunun rüyasında olduğu gibi şampiyonluk yaşamak istediğini belirten Arjantinli Belluschi, şunları söyledi: "Daha öncesinde böyle tecrübelerim oldu. Bursaspor ile lig ve kupa şampiyonluğu yaşamak istiyorum. Daha önce oynadığım Porto ve Olimpiakos, bu duyguyu yaşamış kulüplerdi. Bursaspor, sadece 1 kez şampiyon olabilmiş. Şampiyon olduğu sene çok çalışarak yüreklerini ortaya koymuşlar. Bu şampiyonluğun kıymeti çok daha büyük. Burada elde edilebilecek şampiyonluk benim adıma da büyük bir duygu olacaktır. En büyük hedefimiz yeniden bu başarıyı elde edebilmek üzerine kurulu." "ROMA TEKLİF YAPTI"
Bursaspor'a gelmeden önce bir çok takımın kendisiyle ilgilendiğini belirten Belluschi, yeşil beyazlı ekibi tercih ettiğini anlatırken de şöyle konuştu: "Bursaspor'a transfer olmadan önce Roma başta olmak üzere bir çok takım benimle ilgileniyordu. Bursaspor'a gelmemdeki en büyük etken, büyük takım olma yolunda çok büyük ve sağlam hedeflerin olmasıydı. Bursa'da olmaktan çok mutluyum." "KOLAY KOLAY TOP KAYBETMEM"
Kaleyi gördüğü zaman etkili şut atmayı başardığını söyleyen Belluschi, "Kaleyi gördüğüm anlarda etkili şut atmayı başarıyorum. Kolay kolay top kaybetmem. Topu kazanmak için de saha içinde pres yaparım" dedi. "SABIRSIZLANIYORUM"
Timsah Arena'da oynamak için sabırsızlandığını belirten Belluschi, "Bugün inşaatı bitse yarın hemen o stadyumda sahaya çıkmak için can atarım. Gerçekten çok görkemli bir stadyum. Orada bambaşka bir atmosfer olacağını düşünüyorum" diye konuştu. "BİZE YAKIŞAN SONUÇLARI ALMAK İSTİYORUZ"
Bu sezon beklenmedik puan kayıpları ile karşılaştıklarını hatırlatan Arjantinli futbolcu, son olarak şunları söyledi: "Bu puanları kaybetmeseydik şu an farklı konumda olacaktık. Şampiyonluk potasının içerisinde hesaplar yapıyor olacaktık. Bundan sonra yapacağımız çalışmalarda puan kayıplarını telafi etmek istiyoruz. Bursaspor'a yakışan sonuçları almanın hesaplarını yapacağız. Bu kalite takımın kimyasında mevcut. Taraftarlarımızı mutlu etmek için çok çalıştığımızı bilmelerini istiyorum."

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!